Földeákon is sokan keresték meg Lázár Jánost

A térség országgyűlési képviselője már tavaly arról beszélt, hogy ha újra bizalmat szavaznak neki a választók, akkor elsősorban a választókerületével szeretne foglalkozni. Ennek egy fontos része, hogy már nem csak a nagyvárosokban tart fogadóórát.

– Nagyon fontos a személyes kapcsolattartás, a lakosok így érzik, hogy közvetlenül fordulhatnak az országgyűlési képviselőhöz. Ha éppen nincsenek is gondjaik, de a lehetőség ott van, ez egy fontos gesztus – mondta el Hajnal Gábor polgármester arról, miért örül annak, hogy a térség országgyűlési képviselője Földeákon is tart fogadóórát.

Falugyűlések, lakossági fórumok alkalmával már eddig is volt lehetőség találkozni a képviselővel, de a személyes fogadóóra mégis más, ilyenkor az itt élők sokkal közvetlenebbül beszélhetik meg a problémákat, kéréseket Lázár Jánossal.

Azokon a településeken, ahol a választások óta fogadóórát tartott a térség országgyűlési képviselője, mindenhol nagy volt az érdeklődés, hiszen egyértelműen könnyebb ide eljönni, mint mondjuk Makóra, vagy Hódmezővásárhelyre. Földeákon is mintegy tízen érkeztek a fogadóórára, felmerültek mezőgazdasággal és háziorvosi praxissal kapcsolatos kérdések is.