Kotormán László és Norbert különös tárlata 1

Kotormán László és Kotormán Norbert Kerékpárok című tárlata nyílt meg ma délután a vásárhelyi művésztelepen, de az érdeklődő nagyközönség jobbára azokat a kerékpárokat láthatta, melyekkel maga érkezett oda. A kiállított alkotások ugyanis szobrok és csalafinta mobilszobrok.

A Nyitott műtere sorozatban a két alkotó tárlatnyitja előtt – házigazdaként – Rapcsák Katalin, az alkotóház vezetője elmondta, hogy a kiállítássorozattal a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nkft. (MANK) célja az, hogy az alkotóművészeket és az általuk létrehozott művészeti alkotásokat megismertessék a helyi fiatalokkal,a város lakóival és minden érdeklődővel.

Kotormán László és Norbert különös tárlata 2

Bokor Balázs, a MANK stratégiai igazgatója azt hangsúlyozta: jő érzéssel érkezett a tárlatnyitóra, hiszen azt érzékelte, hogy Vásárhely szereti és támogatja a művészetet. Ennek egyik példájává a hamarosan nyíló, országos jelentőségű Őszi Tárlatot, míg a másik példaként azt mondta, hogy ma itt olyan művészek kiállítása nyílik meg, akik már komoly ujjlenyomatot hagytak a magyar művészetben. – Nem ismerek ma olyan aktív családot, ahol annyi művész van, mint a Kotormán családban – hangsúlyozta.

Dresch Mihály Liszt Ferenc-díjas magyar zenész, érdemes és kiváló művész megnyitójában pedig a következőket mondta:

Kotormán László és Norbert különös tárlata

A kiállítás november 21-ig tekinthető meg, előzetes egyeztetést követően. A látogatók jelentkezését a következő e-mail címre várják: rapcsak.katalin@alkotomuveszet.hu.

Különös tárlat a művésztelepen

kerékpárok (17)
kerékpárok (1)
kerékpárok (2)
kerékpárok (3)
kerékpárok (4)
kerékpárok (5)
kerékpárok (6)
kerékpárok (8)
kerékpárok (9)
kerékpárok (10)
kerékpárok (11)
kerékpárok (12)
kerékpárok (16)
kotormán_ kerékpárok
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...