Migránsbűnözés

Nem az ideérkezők háborúznak az itt élőkkel, hanem a multikultúra hívei és a nemzetállamot megtartani akarók között zajlik a küzdelem – mutatott rá egy kiváló interjúban Földi László biztonságpolitikai szakértő.

Földi László, az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója nagyinterjút adott a Magyar Hírlapnak, melynek többek között arról beszél, hogy az elhibázott bevándorláspolitika látlelete a napokban Európát sokkoló chemnitzi eseménysor. Mint ismert, egy iraki és egy szír migráns brutális gyilkossága tüntetések sorába, kis híján polgárháborúba torkollt a németországi városban, oly mértéket öltött a bevándorláspolitikával, a migránsokkal kapcsolatos düh és elégedetlenség.

A biztonságpolitikai szakértő rámutatott, Chemnitz pokla az elhibázott európai politika bűne, az európaiak nem tudnak az abszurd élethelyzetekhez hozzászokni. Az utolsó órában van tehát a kontinens, hogy visszaforduljon az életveszélyes és öngyilkos útról.

„A legfőbb tanulsága Chemnitznek, hogy a német politikai vezetés mind a mai napig nem volt hajlandó belátni a helyzet tarthatatlanságát. Az elhibázott bevándorláspolitika látlelete a chemnitzi eseménysor.

A politika bűne, hiátusa. Azért, mert szentesítették, hogy vannak olyan kisebbségek Németországban, s ez Európa más országaira is igaz, amelyek a törvények felett állhatnak”

– fogalmazott a biztonságpolitikai szakértő.

Hozzátette: tévedés azt gondolni, hogy mindahányan kulturálatlanok, és nem tudnak viselkedni. „Az ő hazájukban, ha nőket molesztálnak az utcán, annak komoly következménye van. A lopás, a garázdaság, amit itt csoportosan is szabadon tehetnek, egykori hazájukban ugyanúgy üldözendő, mint Európában.”

Földi szerint „az újonnan érkezettek, a fiatalabb generációk egyfajta lázadásáról van szó, amely párosul az iszlám felsőbbrendűség ideológiájával. Azt gondolják, hogy az Európába régebben érkezett bevándorlókat is maguk mellé tudják állítani. Azokat, akik még integrálódni akartak, de behódoltak az európaiaknak. Most azt látják az újonnan tömegesen megérkezők, hogy élettér nyílt számukra, hisz még meghívólevelet is kaptak. Ezt az életteret az első generációs bevándorlóknak még a no-go zónák jelentették, mondván, ha nem akarod elfogadni a társadalom normáit, élj a magadfajták között.

Ezek a no-go zónák robbantak fel akkor, amikor az Iszlám Állam színre lépett, illetve, amikor az ideérkező kezelhetetlen tömeg felhígította a rendvédelmet Európában.”

A szakértő úgy folytatta: ennek a drámai változásnak a következményeit láttuk merényletekben, robbantásokban, késelésekben, s a nőkkel szembeni erőszakban is. „Mára pedig egyértelművé vált, hogy gyökeresen más kultúrák békében nem férnek meg egymás mellett, az ebből adódó konfliktusok pedig előhozzák a szélsőségeket is az őslakosok köreiben. Mindegy, hogy balról vagy jobboldalról nézzük ezt, ilyen szörnyű események után az utcán teremnek, mert azt érzik, a politika nem biztosít védelmet a többségi társadalomnak.”

Chemnitz pokla a politika bűne

Vérfagyasztó az összegzése: a háború már Európán belül van.

„Nem az ideérkezők háborúznak az itt élőkkel, hanem a multikultúra hívei és a nemzetállamot megtartani akarók között indult háború. Ezt nem fegyverekkel vívják, intenzív politikai háborúról beszélhetünk, ami Európa jövőjéről szól.

Ebben a küzdelemben az ide megérkezők tömegei a multikultúrát képviselők segédcsapataivá váltak. A magyar szabadságharc idején, 1849-ben az osztrákok a cári seregeket hívták segítségül, hogy legyőzzék a magyar szabadságharcot, mert egyedül nem ment. Igen ám, de akkor a cári csapatok hazamentek, az iszlám viszont nem fog. Ez az a stratégiai kérdés, aminek a mérlegelése nem jelent meg Nyugat-Európa politikájában. Annak ellenére sem, hogy a titkosszolgálatok világosan felvázolták, mire számítson a politika, elemezték a helyzetet. A titkosszolgálatok előre jelezték, hogy ez egy eszkalációhoz fog vezetni, olyan állapotokhoz, amelyek megbontják a fennálló rendet, s szabályozhatatlan konfliktusok sorát zúdítják az európai országokra” – mutatta be.

Elképesztő példával igazolja annak tarthatatlanságát is, hogy több európai állam, így Svédország rendőrsége nincs felkészülve a migránsbűnözésre. „A svéd rendőrök például szó szerint nincsenek felkészítve bandaháborúk leküzdésére. Ezt nem tanítják a rendőrtisztin. Svédországban a bűnelkövetők kilencvennyolc százaléka bevándorló leszármazottja, ami azt jelenti, hogy svéd bűnöző gyakorlatilag alig akad. A rendőrök nem tudnak mit kezdeni ezzel a helyzettel. Mi ebből annyit látunk, hogy a közösségi videomegosztón arról jelennek meg felvételek, hogy a svéd rendőr pisztolytáskával az oldalán menekül a követ dobáló siheder muszlim elől. Ez tágabb összefüggésben azt jelenti, hogy

a másik fél, a bűnözők világa, érezve a hatalom gyengeségét, egyre nagyobb teret akar kiszakítani magának abból a világból, amelynek szociális ellátórendszere az egyik legfejlettebb.”

Arra is felhívja a figyelmet, hogy Európa bevándorlókkal való elárasztásának terve „nem összeesküvés-elmélet, hanem összeesküvés- gyakorlat.”

„Arról szól, hogy a civilizációt más értékrendre kell állítani, mégpedig a tőke érdekeire. A fogyasztói társadalmat csúcsra járatták, nincs már pótlólagos vásárlóerő. Növelni csak úgy tudják, hogy több pénzt adnak az embereknek. Vagyis az a leghatékonyabb, ha új, vásárlóerőt jelentő érdekköröket hoznak létre. Soros Györgyék világrendje fölötte áll a nemzetállamoknak. Ő ugyanis a világgazdaságban és a profitban gondolkodik. Neki mindegy, hogy mi történik Európával, nekünk, hétköznapi embereknek viszont nem.”

Forrás: Magyar Hírlap Online