Sulivárót rendeztek a Liszt iskolában

Suliváró programunkat rendezett pénteken a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola, az első és ötödik évfolyamos tanulóinak. Program elsődleges célja az átmenetek megkönnyítése, óvodából iskolába, alsó tagozatból felső tagozatba.

Az iskola csodálatos, titkokkal teli udvarán kezdődtek a foglalkozások. Kézműves foglalkozások várták az óvodásokat, csapatépítő játékok az ötödikeseket. Közös mozgásos játéksorozat követte, ahol a testvérosztályok barátkoztak, hisz hagyomány hogy minden első osztálynak ötödik osztály a testvérosztálya. A tanév folyamán közös programokat valósítanak meg.

A következőkben a játéké, a sporté volt a főszerep, de az ének hangjukra is szükségük volt a foglalkozásokon. Izgő-mozgó elsősök vették birtokba a Szent István teret, a sportcsarnokban az ötödikesek keltek viadalra. Az iskola rejtett helyeibe is bekukkantottak az 5. évfolyamosok, az iskola pincéjét is körbenézhették, amit mindig nagy izgalommal várnak, különös kalandnak tartanak.

Körbejárták az iskolát, megismerkedtek új tanítóikkal, tanáraikkal. Megfogalmazták mit várnak az iskolától, az új tanévtől. Az iskola udvarán álló több mint 120 éves tölgy ismét újabb csodát őrizhet – számolt be a napról Forrainé Kószó Gyöngyi, az iskola igazgatója.

Suliváró az ének-zeneiben

suliváró_liszt (1)
suliváró_liszt (2)
suliváró_liszt (3)
suliváró_liszt (4)
suliváró_liszt (5)
suliváró_liszt (7)
suliváró_liszt (8)
suliváró_liszt (9)
suliváró_liszt (6)
suliváró_liszt (12)
suliváró_liszt (14)
suliváró_liszt (10)
suliváró_liszt (15)
suliváró_liszt (16)
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...