Panaszláda: balesetveszély a Bajcsy utcai kerékpárúton! 2

A szanaszét heverő útdarabok miatt nagyot eshetnek a biciklizők a kerékpárúton – jelezte szerkesztőségünknek egy olvasónk, arra kéri az illetékeseket, hogy mihamarabb intézkedjenek az ügyben.

K. Kata nevű olvasónk azzal fordult portálunkhoz, hogy korábban egy cikkünkhöz Facebook-kommentben jelezte: a Bajcsy utcai kerékpárúton, az állatpatika környékén egy körülbelül 1 méter x 40 centiméteres darabon felgyűrődött az aszfaltburkolat, mely sötétben, vagy a gyors tempóban kerekező biciklistákra veszélyt jelenthet.

Panaszláda: balesetveszély a Bajcsy utcai kerékpárúton! 3

Az úthibát kijavították, amit nagyon köszönök, minden polgártársam nevében. Tegnap délutánra viszont közel 10×10 cm-s darabokra tört a bejavított útszakasz, és a darabok szanaszét hevertek a bicikliúton, mely igen veszélyes, ha az ember lendületben van, és nem tud lassítani, esetleg elkerüli a figyelmét, igen nagy esések következhetnek be emiatt

– írja levelében olvasónk, aki arra kéri az illetékeseket, hogy javítsák ki az érintett részt.

Panaszláda: balesetveszély a Bajcsy utcai kerékpárúton!

 Óvjuk embertársaink testi épségét, figyeljünk egymásra!

– zárul a levél.

Panaszláda: balesetveszély a Bajcsy utcai kerékpárúton! 1

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!