Ez a vásárhelyiek kedvenc fagyija! 2

A nyár egyik kardinális kérdése: kinek mi a kedvenc fagyi íze? Ezért most utánajártunk, a városunkban melyik a legkedveltebb.

A júniusi forróságban másra sem vágyik az ember, csak egy hűsítő fagylaltra, nincs ez másként városunkban sem. Szőke Zoltán cukrásztól megtudtuk, melyek azok az ízek, amik leginkább közkedveltek a helyiek körében.

Ez a vásárhelyiek kedvenc fagyija!

– Jelenleg két cukrászdánk üzemel a település különböző pontjain. Azt tapasztaljuk, hogy mindkét helyen eltérőek az igények. Az egyikben inkább a hagyományos ízeket preferálják, úgy mint a citrom, a csoki, a puncs, vagy a vanília. Míg a másikban az újabb ízeket is merészen megkóstolják a vendégek

-fogalmazott Szőke Zoltán.

A trükkösebb, izgalmasabb ízek közül, pedig különösen közkedvelt a Velencei álom fantázia névre keresztelt fagyi.

Ez a vásárhelyiek kedvenc fagyija! 1

Mint megtudtuk, a fiatalabbak nyitottabbak az új dolgokra, a változatosságra. Merészebbek, ezért nem riadnak vissza az újdonságoktól. Az idősebbek pedig jobban keresik a régebbi klasszikusabbnak mondható ízeket. Persze kivételek mindig akadnak,  hisz még mindig vannak olyan tizen-, és huszonévesek is, akiket nem lehet eltántorítani a csoki-vanília mennyei kombinációjától.