Lázár János Vásárhelyen

Egyúttal bejelentette, hogy választókerülete mind a 19 településének polgármesterével és képviselőivel egyeztet arról, milyen fejlesztéseket céloznak meg a következő hat esztendőben.

Hódmezővásárhelyen indította a hetet Lázár János, térségünk országgyűlési képviselője, aki Facebook-oldalának tanúsága szerint hétfőn reggel hol máshol, mint a helyi Fidesz-irodában tartotta első munkamegbeszéléseit. A honatya „a választókerület csapatkapitányával”, Szél Istvánnal egyeztetett az aktuális teendőkről és ügyekről.

Többek között közölte, hogy szerdán részt vesz a mártélyi testületi ülésen, de megerősítette azt is, amit már korábban elmondott: az elkövetkező hetekben mind a 19 települést felkeresi, hogy egyeztessen a képviselőkkel és a polgármesterekkel, mit szeretnének megvalósítani 2019-ig és az azt követő öt évben. Megírtuk: Lázár János a hódmezővásárhelyi közgyűlés következő rendes ülésére is ellátogat, hogy eszmét cseréljen a városi beruházásokról, fejlesztésekről a képviselőkkel és Márki-Zay Péter polgármesterrel.

Lázár János Vásárhelyen

Az országgyűlési képviselő a napokban fejezte be munkáját mint Miniszterelnökséget vezető miniszter. Makói ünnepélyes mandátumátadóján úgy fogalmazott: visszatért, marad és küzd tovább. Mint mondta, politikai pályafutásának egyik legizgalmasabb és legfontosabb fejezeteként tekint a következő négy évre, amikor is Hódmezővásárhely, Makó és a Dél-Alföld hangját és igényeit fogja elvinni Budapestre és Brüsszelbe.

Vissza a vidékhez, vissza a valósághoz!

– hirdette meg.

Lázár követői azt is megtudhatták, hogy a politikus mostantól a 6800, Hódmezővásárhely Pf. 333-as címre várja a postai úton érkező, míg a kapcsolat@lazarjanos.hu-ra az elektronikus leveleket, megkereséseket.