Panaszláda: gaztengerben fürdik a gazdátlan város! 3

Teljesen elhanyagoltak a Vásárhely határában lévő emlékhelyek, a gyönyörű időben ebbe botlanak a természetjárók – panaszolta egy olvasónk, aki fotókat is küldött a valóban nem túl rózsás helyzetről.

Gaztengerben fürdik a gazdátlan város – ezzel a címmel kaptunk levelet a Panaszláda rovatunkba. Olvasónk azt írta:

teljesen elhanyagoltak a város határában lévő emlékhelyek, és a gyönyörű tavaszi időben ebbe botlanak a természetjárók. Komolyan ilyen állapotokat kell látnunk…? Akárki akármit mond, ilyen eddig azért nem volt!! 

Mint ahogy az a kapott fotóinkon is látszik, valóban nem mostanában nyírhatták le a füvet a héjjahalmi és a mátyáshalmi első világháborús emlékműnél, valamint a csomorkányi templomrom környékén:

Panaszláda: gaztengerben fürdik a gazdátlan város! Panaszláda: gaztengerben fürdik a gazdátlan város! 1 Panaszláda: gaztengerben fürdik a gazdátlan város! 2 Panaszláda: gaztengerben fürdik a gazdátlan város! 4 Panaszláda: gaztengerben fürdik a gazdátlan város! 5 Panaszláda: gaztengerben fürdik a gazdátlan város! 6 Panaszláda: gaztengerben fürdik a gazdátlan város! 7 Panaszláda: gaztengerben fürdik a gazdátlan város! 8 Panaszláda: gaztengerben fürdik a gazdátlan város! 9

Olvasóinktól rendszeresen kapunk visszajelzéseket a nagy fű és gaz miatt. Az Oldalkosár utcáról ITT, a Kertvárosról pedig ITT írtunk.

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Mi pedig utánajárunk, kikutatjuk, feldolgozzuk és bemutatjuk. Hogy közösen okuljunk belőle. Ne csak olvassa portálunkat, szerkesszük együtt a Promenadot! Szóljon hozzánk, írjon nekünk!