Vaskereskedés lesz az egykor bannerekért eladott vásárhelyi iskolából

A Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola egykori épülete elkelt, átalakítják, hogy vaskereskedés nyíljon benne.

Vaskereskedésnek alakítják át jelenleg is az egykor a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolának emelt Vöröskereszt utcai „új” épületet. A rendszerváltás előtt az 1992. számú Liszt Ferenc Úttörőcsapatnak is hely adó iskolából még rég az egykori Kossuth helyére költöztek a gyerekek, s az épület évtizedekig üresen állt.

Vaskereskedés lesz az egykor bannerekért eladott vásárhelyi iskolából 1

Az épületet egyébként az In-Management Kft. árulta 158 ezer 65 euróért, azaz közel 48 millió forintért.

Hódmezővásárhely – Vöröskereszt utca – In-Management Kft

Belvároshoz közel található saroktelken, 2 önálló téglaépítésű épület. Az épületek által határolt terület fás-füves, középen 2 gyönyörű platán díszíti az udvart. Az udvar területén parkolási lehetőség adott és továbbiak is kialakíthatóak. A kisebbik 1 szintes épület 370 nm területű, korábban tornateremként volt működtetve, önálló elektromos hálózattal, vizesblokkal, parkettázott termekkel rendelkezik.

De olvasható volt az épület ablakában az adósságkezeléssel is foglalkozó Reconcept Turr-Around Properity Ingatlan Alap cédulája is.

Vaskereskedés lesz az egykor bannerekért eladott vásárhelyi iskolából 2

Az iskolaépület üzletházzá  való átalakítása során egyes ablakokat befalaztak, illetve belül kiütötték a közfalakat, Mindez kívülről is jól látható.