Hódmező habja – napi netszemle 1

Földalatti bibliotéka, a gyilkos meleg köd misztériuma, Bangó Margit rettegése, Király Linda sztárbulija. Csütörtöki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Földalatti

Könyvtár a mélyben.

Közel háromtucatnyi terv érkezett arra a pályázatra, amelyet az új vásárhelyi könyvtárra és tudásközpontra írtak ki, az egyik verzió szerint a föld alatt alakítanák ki három szinten – írja a Delmagyar.hu.

„Máté Tamás és Vass-Eysen Áron elképzelése a föld alá helyezné az új vásárhelyi könyvtárt és tudásközpontot, három szinten, a legalsó valószínűleg parkolóház lenne. A felszínen levegős tér maradna, kisebb zöldfelületekkel, foltokkal, pihenőkkel. – Ez nekem is tetszik! – jelentette ki a vásárhelyi kórházban ápolóként dolgozó Pető Csaba, és rögtön hozzátette: fontosnak tartja egy új, korszerű könyvtár és tudásközpont megépítését.”

Föld alatti könyvtárt is terveztek Vásárhelynek: az Alföldi Galériában látható a pályázat eredménye

Közel háromtucatnyi terv érkezett arra a pályázatra, amelyet az új vásárhelyi könyvtárra és tudásközpontra írtak ki. Mindet a református ótemplom melletti térre, a Sarokház-épület helyére álmodták az alkotók. Az egyik verzió szerint a föld alatt alakítanák ki három szinten, a legalsó valószínűleg parkoló lenne.

Misztérium

Meleg köd Vásárhelyen.

Fotókon a szúnyoggyérítés: érződik-e már a hatása? – kérdezi a Vásárhely24.

„Este/éjjel meleg ködös módszerrel szúnyoggyérítést végeztek Vásárhelyen. Az eljárás után misztikus látványt nyújtott a belváros.”

Meleg köd a vásárhelyi éjszakában – Vásárhely24

Fotókon a szúnyoggyérítés – érződik-e már a hatása? Este/éjjel meleg ködös módszerrel szúnyoggyérítést végeztek Vásárhelyen. Az eljárás után misztikus látványt nyújtott a belváros. Angyal Afroditétől a belváros környékéről kaptunk fotókat – köszönjük szépen. Kérdésünk, vajon érezhető-e már a gyérítés hatása, írják meg kommentben.

Borzalom

Vége a rettegésnek.

Bangó Margit nótaénekes a Lokál Online-nak arról vall, dédunokája esküvőjéig és ükunokája születéséig mindenképpen élnie kell.

„Az év elején diagnosztizált jóindulatú daganat egyfajta visszaigazolás volt számomra, hogy már soha többé nem lehetek halálos beteg. Nagyon sokáig rettegtem, hogy a tizenöt évvel ezelőtti borzalmakat újra át kell élnem, de ma már nem félek. Rosszindulatú daganat többé nem támadhatja meg a testemet. Rendszeresen járok szűrővizsgálatokra, épp a héten is voltam, és szerencsére mindent rendben találtak. Jól is érzem magam a bőrömben, de a megelőzés és a helyes táplálkozás továbbra is nagyon fontos – árulta el Margit, aki amit csak tud, megtermeszt magának otthon a kertjében.”

Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még

Élmény

Világsztár testközelben.

Király Linda évek óta kint él Amerikában, ahol most nem akárkivel bulizott – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„Az énekesnő Peter Dundas üzletnyitójának vendége volt Los Angelesben, a partyn pedig Beyonce és Kelly Rowland is részt vett. Linda testközelben találkozhatott a világsztárokkal, amely élményét meg is osztotta Instagramján.”

Igazi világsztárral bulizott Király Linda

Az énekesnő Peter Dundas üzletnyitójának vendége volt Los Angelesben, a partyn pedig Beyonce és Kelly Rowland is részt vett. Linda testközelben találkozhatott a világsztárokkal, amely élményét meg is osztotta Instagramján: