Újabb szakemberek távoznak a városházáról

Antal István, a lakosságszolgálati iroda vezetője is távozik a polgármesteri hivatalból. Pont húsz évig dolgozott a torony alatt.

Folyamatosak a felmondások és a távozók száma napról-napra nő a vásárhelyi városházán. Évtizedes tapasztalatokkal rendelkező munkatársak állnak fel – általában a hétfői napok ezen bejelentések időpontjai, tudta meg a Vásárhely24.

Mint azt megírtuk, a polgármester is bejelentette, hogy kilencen távoztak nemrég egyszerre a hivatalból – és nem is ők voltak az elsők. Utánuk nemsokkal a Városgazdálkodási csoport vezetője is felállt, közben pedig a már új polgármester alatt a sajtófeladatokkal megbízott személy helyére is új referens került.

A legújabb csapás a Lakosságszolgálati irodát éri, a héten ugyanis távozik Antal István és helyettese is. Antal István elmondta, 1998 márciusa óta, éppen 20 éve dolgozik a városházán. Nagyon szerette feladatait, ám a most kialakult rendkívül rossz légkörben már nem tudja tovább vállalni a munkát. Rengeteg embert, szinte az egész várost megismerte az itt eltöltött idő alatt, nagyon sajnálja, hogy búcsút kell intsen kollégáinak, de nem maradt más választása. Hozzátette, kapott egy jó ajánlatot, és él vele, de marad Hódmezővásárhelyen – olvasható a vasarhely24.com-on.