Régi álmot segítünk valóra váltani 2

Korábban még soha nem nyert Nagy Nóra, aki így nagyon meglepődött, hogy a több száz játékos közül neki kedvezett a szerencse a megújult Promenád első játékánál. A vásárhelyi hölgy kisfiával hétfőn vette át wellness-utalványunkat.

Kövesd, nyomj egy lájkot, oszd meg és nyerj! – erre invitáltuk játékosainkat márciusban, az új Promenád elindulásakor. A Facebook-oldalunk lájkolói és megosztói között egy két fő részére szóló két éjszakás wellnesslehetőséget sorsoltunk ki az Alföld gyöngyszemébe, a mezőtúri Hercegasszony Birtokra.

A több száz játékosunk közül Nagy Nóra nevét húztuk ki a kalapból. A vásárhelyi hölgy hétfőn járt szerkesztőségünkben, hogy átvegye ajándékát. Kiderült, nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy ő lett a szerencsés, ugyanis korábban még soha nem nyert.

Nóra a nővérével tervezi a kikapcsolódást, ugyanis már régi álma, hogy az otthontól távol része legyen egy kis pihenésben. Ha minden jól megy, májusban utazik el a Hercegasszony Birtokra.

Régi álmot segítünk valóra váltani 1

Nórát hétéves kisfia, Zente is elkísérte

Győztesünk az új Promenáddal kapcsolatban elmondta, napi szinten átfutja a híreinket. Leginkább az iskolai rendezvényekről szóló tudósításaink érdeklik, mivel két gyermeke sok versenyen indul, így figyelemmel követi, ki hol milyen helyezést ér el.

A nyereményhez gratulálunk, és kedves olvasóink, figyeljék újabb játékainkat!