Borda Anikó bepereli Kiss Attilát

Becsületsértésért és rágalmazásért, hétfőn fordul ügyvédhez. 

Mint arról tegnap beszámoltunk, Kiss Attila, a Jobbik országgyűlési képviselő- jelöltje lelotyózta korábbi párttársát, az azóta feloszlott, mártélyi Jobbik elnökét, aki nem mellesleg családanya és az egyik legnagyobb horgászegyesület vezetője is. A vita akkor robbant ki közöttük, mikor Kiss el akarta kérni tőle a közel 3000 tagot számláló egyesület név- és címlistáját, hogy azt felhasználja a Béruniós aláírásgyűjtési ívéhez, illetve felkérte Borda Anikót, hogy legyen Vásárhely jobbikos polgármester- jelöltje, ő azonban ezt nem vállalta, mert nem tudott azonosulni a párt MSZP-vel való összefonódásával. Feloszlatta az egyesületet, majd miután sokadik kérésére sem engedték neki, hogy ezt nyilvánosan, a Mártélyi Jobbik hivatalos oldalán is publikálja, más csatornákon keresztül tette meg- többek között portálunknak nyilatkozva, ahol kitálalt:

elmondta, hogy Kiss Attila igazából semmit sem csinál, csak a pénz érdekli és Zeitler Ádám az, aki ellátja feladatokkal.

A Jobbik erre akkor úgy reagált, hogy Borda Anikó sértettségből mondta ezeket, majd Kiss Attila le is lotyózta egykori párttársát, valamint meggyanúsította, hogy a nyilatkozatáért pénzt kapott. Borda Anikó erre úgy reagált, hogy szánja Kiss Attilát ezért a nyilatkozatáért és ha fél hónap után csak ennyi telik tőle, akkor ő ennyit is ér.

Borda Anikó szerint ugyanakkor Kiss Attila ezzel is bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan országgyűlési képviselőnek, majd hozzátette, nem tőle kellene bocsánatot kérnie, hanem azoktól az emberektől, akiknek a „szavazatáért kuncsorgott”.

Borda Anikó tegnap már felháborodva cáfolta a vádakat, melyet mi is közöltünk, ma pedig bejelentette: az anyagiakkal kapcsolatos vádak miatt hétfőn ügyvédhez fordul, és becsületsértésért, valamint rágalmazásért bepereli Kiss Attilát.

Kiemelt kép: vasarhely24.hu