A SZVSE ellen folytatná jó szériáját a HFC II.

A hétvégén idegenben, a SZVSE otthonában lép pályára a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata.

Ősszel gólgazdag 3-3-as mérkőzést játszott egymással a HFC II. és a SZVSE gárdája. A fordulatos találkozón a szegediek szerezték meg a vezetést, de a pihenőre nem mehettek előnnyel, hiszen Bódai Dániel a félidei végjátékban egyenlíteni tudott.

A fordulás után aztán egészen sokat kellett várni az újabb gólra. A 77. percben került újfent a vezetéshez a SZVSE-hez, de a vendégöröm nem tarthatott sokáig, hiszen Bódai lábában újabb válasz volt, perceken belül egyenlített a HFC. Néhány minutum múlva pedig Gyüre Levente már az előnyt szerezte meg a HFC fakónak. Az öröm viszont itt sem lehetett tartós, mivel Hatvani révén egyenlített a SZVSE és az említett 3-3-as döntetlen lett a találkozó vége.

Aztán jött a tavasz, ami a HFC számára eddig egészen kellemes, négy meccséből négyet nyert a csapat. A SZVSE esetében pedig 4 meccsen 2-1-1 a mérleg, a vasutasok az előző fordulóban a Sándorfalva ellen botlottak.

Az eddigi hibátlan tavaszi szereplésünk mutatja, hogy most ért össze teljesen a csapat. Sokat fejlődött mindenki a kemény téli felkészülés alatt és végre a védekezés is összeállt, hiszen az őszi szezonban elég sok gólt kaptunk. Most hétvégén egy nagyon fontos meccs következik a SZVSE ellen és a céljaink eléréséhez, a bajnoki cím megszerzéséhez ezt a meccset is megkell nyernünk. Ehhez a helyzeteket, amik adódnak majd előttünk, megfelelő számban ki kell használni es hátul a védekezésünknek stabilnak kell lennie.

– nyilatkozta Bódai Dániel, a HFC játékosa.

A meccs persze biztos nem lesz könnyed szombati matiné, hiszen a szegediek is odaérhetnek még a dobogóra, ráadásul a HFC II. mögött is mindösszesen három pont a hátrányuk.

Az izgalmasnak ígérkező szomszédvári összecsapást április 7-én, szombaton 16:30-kor rendezik a szegedi Vasutas Sportpályán.

Forrás: hfc1912.hu