Márki- Zay: „Megismétlem, aki a vásárhelyi kórházba bemegy, az életét kockáztatja!” 2

“Márki-Zay Péter ismét tanúbizonyságát adta teljeskörű tájékozatlanságának” – írja közleményében Paragi István, a Kupola 2000 Kft. és az Építészmester Zrt. vezérigazgatója, aki szerint a polgármester rágalomhadjáratot folytat.

Hadházy Ákossal, az LMP társelnökével tartott közösen Márki-Zay Péter sajtótájékoztatót szerdán, amelyen elhangzott: a Paragi István által vezetett Kupola 2000 Kft. szabálytalanul nyert meg 2015-ben egy vásárhelyi megbízást az új szemetesek és kukásautók vásárlása kapcsán. Erről bővebben ITT írtunk.

Paragi az elmondottakra közleményben reagált, amit változtatás nélkül közlünk:

Márki-Zay Péter mai sajtótájékoztatóján ismét tanúbizonyságát adta teljeskörű tájékozatlanságának.

A Kupola 2000 Kft. által, közbeszerzésen elnyert feladat egy komplett hulladékgyűjtési rendszer leszállítása volt. A pontos specifikációt és a műszaki tartalmat a közbeszerzési kiírás tartalmazta. A nyertes pályázó feladata az egyes elemek összehangolt beszerzése, működőképes összehangolása és annak határidőre történő leszállítása volt.

Nyílt közbeszerzési eljárás zajlott le, melyre bárki jelentkezhetett. A beszerzési eljárás, amelyet a város közgyűlése hagyott jóvá, törvényes keretek között, eredményesen lefolyt, a leszállított és üzembe helyezett rendszer azóta is sikeresen működik Hódmezővásárhelyen és vonzáskörzetében, szemben sok más településsel.

A szükséges jogi lépéseket természetesen megteszem Márki-Zay Péter ellen, aki a személyem, a Kupola 2000 Kft. és az Építészmester Zrt. ellen megalapozatlan rágalomhadjáratot folytat.

Paragi István

vezérigazgató

Paragi István már korábban is kifejtette véleményét Márki-Zay Péter “boszorkányüldözéséről”. Erről ITT olvashat.