Nagypéntek nagy foci?

Pénteken az UTC ellen folytatja a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságot a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata. Mohácsi Ozminék visszavágnának az őszi vereségért és negyedik tavaszi győzelmükre hajtanak.

Eddig kiváló teljesítményt nyújtanak a megyei élvonalban a fiatal vásárhelyiek. A csapat egy szoros meccsen verte az Ásotthalmot, majd zuhogó esőben sikerült felülmúlni a Szőreget, legutóbb pedig a Bordány otthonából tértek haza három ponttal a Bacsa-Vinnai tanítványok.

A jó szereplésnek a tabellán is megmutatkozik az eredménye, a gárda már a negyedik helyen áll, a dobogóról dédelgetett álmok pedig igazán reálisnak tűnnek.

Érdekesség lehet, hogy a vásárhelyiek ősszel a Bordánytól és az Ásotthalomtól is kikaptak, tavasszal viszont összejött a revans. Hasonlóra készülnek a fiúk most is, hiszen az őszi, UTC elleni meccsen elmaradt a pontszerzés, Bódai Dániel ugyan két gólt is szerzett, de a csapat többnyire loholt az eredmény után, nem sikerült tökéletesre az a találkozó.

Ami az újszegedi tavaszt illeti: a gárda gólgazdag és fordulatos meccsen a Zsombó elleni győzelemmel indított, majd a Szentes és az Algyő ellen vereséget szenvedtek Valach Péterék.

Az UTC-meccsen mindenképpen itthon kell tartanunk a 3 pontot! Szeretnénk visszavágni az ottani vereségünkért, amit nem érzek reálisnak. Az első perctől kezdve nagyon figyelnünk kell és türelmesen kell fociznunk, úgy gondolom az UTC nagyon zárt es masszív lesz, minél hamarabb be kell találnunk! Szeretnénk úgy utazni a SZVSE-hez, ahogy elterveztük. Egy nehéz, de eredményes felkészülésen vagyunk túl, amit ismét szeretnénk megköszöni Körmendi Bencének! Nagyon motiváltnak érzem a csapatot! A szezon végét illetően a dobogó teljesen reális cél és még a bajnokság megnyerése sincs tőlünk messze

– nyilatkozta Mohácsi Ozmin, a HFC II. játékosa.

A találkozót március 30-án, nagypénteken rendezik a városi stadion műfüves pályáján 15 órától.

Forrás, fotó: hfc1912.hu