Ajánlja Ön is kedvenc háziorvosát!

Nyolcadik alkalommal indult januárban „ Az év praxisa a Kárpát- medencében” pályázat az Emberi Erőforrások Minisztériumának égisze alatt. Az elismerést minden évben a páciensek ajánlása alapján ítélik oda, nincs ez másként idén sem. 

Nincs más dolga, csak elküldeni egy kedvenc, házi orvosához fűződő élményét, emlékét, történetét a www.evpraxisa.hu portál ajánló oldalán található, //www.evpraxisa.hu/ajanl  rovatban! Majd  két héten át szavazhatnak is a zsűri által kiválasztott tíz magyarországi és tíz határon túli háziorvosra.

Ajánlja Ön is kedvenc háziorvosát! 2

Tavaly a  hazai nyertes Dr. Ávéd János volt Mindszentről,a határon túli  pedig Dr. Kovács Rozália Madéfalváról, Erdélyből.

Ajánlja Ön is kedvenc háziorvosát! 1

A szervezők hangsúlyozzák: idén is a nemzethez tartozásra teszik a hangsúlyt, így a felvidéki, az ukrajnai, az erdélyi, és a vajdasági magyar orvosok is ott lesznek a díjazottak között, hiszen a Kárpát-medencében azonos közegben élünk.
Akár Magyarországon, akár a Felvidéken, akár Erdélyben, akár Kárpátalján,akár a Vajdaságban, de bárhol, bármely magyarlakta területen él, küldje el saját történetét!

Szakítson öt-tíz percet arra, hogy  május 10-ig meglepi háziorvosát egy pályázattal!  Az Ön segítségével talán éppen ő nyeri meg a nemes versengést! 

 

 

Forrás:

Geráné Müller Diána

a szervezők képviseletében