Elindult az Oldalvonal - A hódmezővásárhelyi sportoldal

Ezen a héten elindult az első hódmezővásárhelyi sportoldal, az Oldalvonal.hu.

Szurkolók ezrei emlékeznek nosztalgiával a legendás hódmezővásárhelyi csapatokra és egyéni sportolókra. Roskadásig megtelt lelátók előtt menetelt a HMSE a 70-es években, a Kossuth tornaterme és a Hódtói Sportcsarnok is visszhangozta a vásárhelyi kosarasok győzelmeit, igazi oroszlánbarlangnak számított a város a női kézilabda történelmében, és a vízilabdázók is máig emlékezetes szezonokat töltöttek az első osztályban. Olimpiai, világ- és Európa-bajnokok, korosztályos válogatott egyéni sportolók is küzdöttek a városban, és vitték tovább Hódmezővásárhely hírnevét. Azét a városét, ahonnan soha nem kopott ki a sport szeretete.

Ez a felismerés vezetett bennünket arra, hogy a vásárhelyi sportélet hagyományait továbbörökítve létrehozzuk az Oldalvonal.hu szerkesztőségét. Célunk, hogy tovább népszerűsítsük ezt a tevékenységet, amely sokak szerint csak egy játék, de nekünk, rajongók számára sokkal több annál. Életforma, mely kitartásra, küzdelemre és lovagiasságra ösztönöz, közösséget formál és nevel – írja az új oldal.

Napról napra friss hírekkel, érdekességekkel, összefoglalókkal, fotó- és videóbeszámolókkal jelentkeznek majd minden témából, ami Vásárhely sportjával kapcsolatos.

Vásárhelyi Szurkolók, tartsatok az Oldalvonallal!

Hajrá, Hódmezővásárhely!

Oldalvonal.hu