Képviselői fogadóórák a jövő héten

A Fidesz-KDNP települési képviselői tartanak lakossági találkozókat a jövő hét minden munkanapján. Van, hogy egy nap egyszerre, de különböző helyen is!

Bálint Gabriella hétfőn délután 5 órakor a Vidám és a Révész utca sarkán, pénteken 5 órakor, a Nyár utcai iskola előtt tart lakossági fogadóórát. Hegedűs Zoltán települési képviselővel közösen szerdán 4 órára a Szabadság Olvasókörben várják az érdeklődőket.

Cseri Tamás és Vágó János hétfőn fél 5-től az Emlékpont teraszánál várják a választókat. Fekete Ferenc és Hegedűs Zoltán hétfőn délután fél 5-kor a Mester utcai játszótéren várják az érdeklődőket.

Kovács László kedden 3 órától a tabáni templom előtt, majd Hegedűs Zoltánnal közösen csütörtökön 3 órától a Cserei és a Borz utca sarkán tartanak fogadóórát. Fekete Ferenc kedden fél 5-től, a Jókai és Rárósi utca kereszteződésénél, szerdán fél 5-től a Csúcsi Olvasókör előtt, csütörtökön fél 5-től, a Magvető utcai óvoda előtt, míg pénteken fél 5-től, az Észak utcai óvoda előtt tartanak fórumot.

Benkő Zsolt és Hegedűs Zoltán kedden 5-től a vajháti Belső utcában, majd csütörtökön szintén 5 órától a Batidai Olvasókör előtt várják a környéken élőket.

Kecskeméti Rita és Hegedűs Zoltán csütörtökön fél 5-től a Nádor utcai óvoda parkolójában, míg Vágó János szintén csütörtökön fél 5-kor a Spar előtt tart lakossági fogadóórát.

Kecskeméti Rita és Cseri Tamás pénteken 3 órától a Liszt Ferenc utcai trafik előtt,