Hódmező habja – napi netszemle 1

Grillveszély, hónyugalom, szextárgyiasított nők és egy boldog buldog. Szombati koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Grill

A szűrés a barátunk.

A szűrővizsgálatok fontosságáról, illetve a vastagbéldaganat kialakulásáról és kezeléséről a hódmezővásárhelyi-makói kórház szakembereinek részvételével tartott csanádpalotai egészségügyi fórumon járt a Makohirado.hu.

„A betegség kialakulásában a genetika is közrejátszik, de a nem megfelelő, rostszegény étkezés, illetve a vörös és grillezett húsok fogyasztása is.”

A szűrés akkor is fontos, ha látszólag nincs probléma – Makó Híradó

A szűrővizsgálatok fontosságáról, illetve a vastagbéldaganat kialakulásáról és kezeléséről tartott előadást Dr. Góg Csaba osztályvezető főorvos Csanádpalotán. A kórházzal kapcsolatos kérdésekben Dr. Nagy Jenő telephely igazgató főorvos és Dr. Kallai Árpád főigazgató segített. Kiss Dániel – Csanádpalota – Amikor észlelnek valamit, akkor már baj van.

Béke

Ahol csak a hó ropog.

A nyugalom szigete a Szarvasi Arborétum – állítja a Vásárhely24, mely varázslatos videót mutat a behavazott Körös-parti füvészkertről.

„Ropogós hó, olvadó jégcsapok, csend, béke és nyugalom – így fest most a Szarvasi Arborétum.”

Csend és béke honol a behavazott Szarvasi Arborétumban (videó) – Vásárhely24

A nyugalom szigete a Körös-parti füvészkert. Ropogós hó, olvadó jégcsapok, csend, béke és nyugalom – így fest most a Szarvasi Arborétum. Olvad a jégcsap, csepereg a víz…Ha a tél búcsúzik, köszönjünk el tőle ezzel a videóval. Ugye milyen szép télen is a Szarvasi Arborétum? Közzétette: Szarvasi Arborétum – 2018. március 6.

Berontás

Szextárgyiasított német nők.

A berlini Neukölln bevándorlási hivatalnoka szerint a hogy a rengeteg migráns miatt Berlin visszafelé megy az időben, egyenesen a középkor felé – idézi a 888.hu.

„Elmondása szerint a többségük úgy tekint a nőkre, mint egy szextárgyra, ha nincs rajta a muszlim fejkendő. […] A német fővárosban korábban már előfordult olyan eset is, hogy egy dühös férfi rontott be az óvodába és leordította az intézményvezető fejét, amiért engedte a fiát a lányokkal játszani.”

Berlin a migránsok miatt a középkor felé halad

Valótlanságokat és szándékos csúsztatásokat írogat a ballib sajtó Semjén Zsoltról. Ez derül ki az origo.hu azon összeállításából, ami tételesen cáfolja a balliberális sajtónak azt a kampányát, ami úgy akarja bemutatni a KDNP politikusát, mintha az urizálva, helikopterrel járna különleges vadászatokra.

Kornyika

Dalolászó buldog.

A Blikk Online szerint egy francia buldog arról vált híressé, hogy gazdáival fakad dalra az autóban.

„Ezekről a dalolászásokról videók is készülnek, az aranyos kutyus pedig magától fakad dalra, persze, a maga módján. Odaférkőzik a két ülés közé, és támaszkodva, a fejét hátradöntve kornyikál.”

Roppant szórakoztató: gazdáival énekel az autóban Junior, a francia bulldog – videó

Junior, a francia bulldog gazdáival, Walterrel és Emanuele-lel karöltve szokott énekelni, amikor úton vannak. A kutyus a Say Something című dal videójával vált híressé. Ezekről a dalolászásokról videók is készülnek, az aranyos kutyus pedig magától fakad dalra, persze, a maga módján. Odaférkőzik a két ülés közé, és támaszkodva, a fejét hátradöntve kornyikál.