Már csak egyetlen dolog hiányzik az egyesüléshez, amely óriási előrelépés lenne mindkét egyesület számára. 

A HSÚVC közgyűlésének legnagyobb érdeklődésre számot tartó pontja az egyesület Hód-Úszó SE-vel való összeolvadása, amely múlt pénteken sem jött létre,  hiszen utóbbi zárómérlege egyenlőre még várat magára.

Kenéz László, a HSÚVC elnöke a Vásárhelyi Televíziónak elmondta, hogy már mindenféle variációt elmondtak a másik egyesületnek az egyesüléssel kapcsolatban, ennek ellenére mégsem sikerült megvalósítaniuk a közös együttműködést.  Véleménye szerint a jövőre nézve eredményes lehetne a közös munka, hiszen a sportolóknak sem kéne egymás ellen versenyezniük, arról nem is beszélve, hogy közös erőbedobással képviselhetnék a várost.

–  Az eredményeink kimagaslóak voltak. Feljöttünk a országban a 13. legjobb egyesület közé. Vásárhelyi egyesületek közül senki nem szerepelt ilyen jól a rangsorban. Olyan versenyzőink vannak ebben az évben is, akikkel kimagasló eredményeket érünk el. Az első dolgunk az lesz, hogy az első 10-be bekerüljünk, ami óriási előrelépés lenne – tette hozzá a Vásárhelyi Televíziónak hozzá Kenéz László.

 

Forrás: vasarhelyitv.hu

Kép forrása: Hód Úszó Se Hódmezővásárhely hivatalos Facebook oldala