A hagyományokhoz híven a Jó tanulókkal, jó sportolókkal kezdték a díjkiosztást, különböző kategóriákban. Az alsó tagozatosoktól kezdve, egészen az egyetemistákig labdába rúghattak azok, akik jól teljesítettek, mind az iskolában, mind pedig a sport terén. Kiosztották az Év sportolója elismeréseket is, utánpótlás, felnőtt és senior kategóriában.

A díjakat Horváth zoltán sportreferens, Dr. Kószó Péter alpolgármester, Fekete Ferenc sporttanácsnok, és Erdei Zsolt, “Madár” osztotta ki

A testnevelők, edzők és sportvezetők sem jöhettek el üres kézzel a Balogh Imsi Sportcsarnokból. Kiválasztották az Év csapatainak járó díjakat, de különdíjak is gazdára találtak ebben a kategóriában.

A díjátadó Díszvendége Erdei Zsolt volt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, azonban sokan nem ebben a minőségben ismerik, hanem inkább, mint sikeres amatőr, és később profi bokszoló. “Madár” kiemelte, hogy fiatalkorában az edzője mindig azt mondta, hogy a tanulás az első, a sport csak a második! Ezt tanácsolta Hódmezővásárhely fiataljainak.

A díjazottak teljes listáját itt tekintheti meg!

sk