Mindenki Madárral akart fotózkodni

A díjátadó utáni sportbálba idén is több mint négyszázan voltak, ahol a jó hangulatról a Black Five gondoskodott. A cél az volt ezzel az estével, hogy a különböző egyesületeket sportolói megismerjék egymást, és egymás munkáját is, és visszatekinthessenek az elmúlt évre, valamint tervezzék a jövőt is.

Horváth Zoltán

Az első gálát 2016-ban rendezték meg, és Horváth Zoltán sportreferens ezt csodálatos kezdeményezésnek tartja. „Ezzel a rendezvénnyel is szeretnénk előrevinni Hódmezővásárhely sportéletét. Szeretnénk, ha az itt sportolók megismernék egymást, és megtiszteltetésnek éreznék, hogy itt egy ilyen szép, ünnepélyes környezetben együtt lehetnek.” –tette hozzá.

Több mint 50 egyesület létezik Hódmezővásárhelyen, és nagyon sok szép eredmény születik és komoly elmaradásunk nincs ezen a területen. Az elmúlt másfél évtizedben hétmilliárd forint sportinfrastruktúra fejlesztés valósult meg a városban, hogy a sportolóknak olyan körülményeket teremtsenek, melyben nyugodtan tudnak, dolgozni, és teljesíteni.

„Kiemelendő a szabadidősport is, hogy azok, akik nem egyesületben sportolnak, megtalálják a lehetőségeket ahhoz, hogy megfelelő körülmények között húzzák fel a futócipőt, vagy ragadjanak squash ütőt. A csapatsportokban érzek egy kis elmaradást, hiszen volt olyan időszak Hódmezővásárhelyen, amikor hétről hétre több ezren szurkoltak, az NB/I-ben játszó női kézilabda csapatunknak. De úgy gondolom, hogy minden pénzkérdés. Ezt nem elsősorban az önkormányzatnak kéne megoldani, inkább tőkeerős vállalkozásokra lenne szükség. –értékelte az évet Horváth Zoltán.

Az este kötetlen beszélgetéssel és felhőtlen szórakozással zárult.

sk