Kos 03.21 – 04.20 Bizonytalankodik a munkája miatt: talán a munkahelyén zajló változások miatt, vagy a szakmaiság terén érzi lemaradva magát. Utóbbi esetben haladjon a lenini úton: azaz tanuljon, tanuljon, tanuljon! Ez biztosan nem válik a hátrányára. Az is megeshet azonban, hogy éppen ellenkezőleg: túlképzettnek érzi magát a jelenlegi pozíciójához. Ha azonban van rá módja, hogy tanuljon, akkor használja ki a munkahelyi lehetőséget!

Bika 04.21 – 05.20 Ha eddig nem volt munkája, vagy nem volt vele teljesen elégedett, akkor a mai napon rátalálhat arra, ami igazán kedvére való lehet. Meglehet, ehhez még valamit tanulnia kell, esetleg akár költöznie, utaznia is. De megéri, mert ezzel kiteljesítheti önmagát, és friss erőket mozgósíthat az életében. Ez pedig végső soron az ön fiatalságának a titka. Hogy mindig lásson maga előtt kihívásokat, újdonságokat.

Ikrek 05.21 – 06.21 Jó érzés önnek, ha a bajban számíthat a barátaira, és viszont. Ma úgy alakul, hogy éppen önnek lehet szüksége az egyikük segítségére, akinek tegnap talán ön segített. A családja önmagában nem elég a biztonságra, amire ön törekszik. Különösen így van ez, ha családi változások elé néz, amit akár úgy is megélhet, hogy válságban van az élete. Néha még a pozitív változások is ilyen tudatot okozhatnak.

Rák 06.22 – 07.22 Egy kellemetlen személy társaságára kell számítani a mai napon. Ezért jól teszi, ha már jó előre felkészül a mentális önvédelemre. Ismeri az illető szókimondását: vértezze fel magát, akkor könnyebben viseli el sértődés, bántódás nélkül. Az is igaz, hogy a legjobb védekezés a támadás: mi lenne, ha ez egyszer félretenné a skrupulusait, és ön is szókimondó lenne? Ezzel igazán meglepné őt.

Oroszlán 07.23 – 08.23 A mai nap tele lehet meglepetésekkel. Szerelmes hangulata van, amin még saját maga is elcsodálkozik. Olyasvalaki kelti fel önben ezt az érzést, akiről már réges-rég lemondott. Vagy lehet, hogy mégsem? Ha már ezer éve házasok, most akkor is furcsa, bizsergető, perzselő érzést érezhet a társa iránt. Vajon mi az, ami felkeltette az érdeklődését? Csak nem lett féltékeny egy kicsit?

Szűz 08.24 – 09.22 Vidáman ébred fel, és a nap további részében sem hagyja el a jókedve. A munkahelyén is laza, rutinszerű napra számíthat, nem várható semmiféle akadály a munkavégzés terén. Ezért könnyen és gyorsan halad, és még arra is lesz lehetősége, hogy a fennmaradó idejében sportoljon egy kicsit. Ha másként nem úgy, hogy ma inkább gyalog megy haza. De még jobb, ha beiratkozik egy tánctanfolyamra.

Mérleg 09.23 – 10.23 A mai napon végre rendezheti az anyagi ügyeit. Lehetőleg ne úgy, hogy további kölcsönöket vesz fel. Ha nagyobb bevételre van kilátása, akkor inkább fizesse vissza az eddigieket is. Így tiszta lappal indulhat újra. Még ha le is kell mondania valamiről. Nem baj, ha idén nem fizet be drága síelésre, hanem a magyar sípájákat választja inkább. A lényeg, hogy legyen meg hozzá a jó társasága!

Skorpió 10.24 – 11.22 Ne keresse a bajt, inkább próbáljon meg együttműködni a kollégáival, még akkor is, ha ez egyelőre ellentmond az ön nézeteinek. A dolgok menet közben is megváltoztathatók: akkor derülhet ki, hogy kinek is van igaza. A változást talán önnek a legnehezebb elfogadnia, de ha nem pusztán hatalmi pozícióból nézi a dolgokat, akkor önnek is a kedvére lehet a másféle út, újfajta megoldás.

Nyilas 11.23 – 12.21 Legyen ma kivételesen megbízható és kötelességtudó, és tartsa meg a fontossági sorrendet! Ha kedvére van is egy bizonyos foglalatosság, csak akkor vágjon bele, ha a sürgető kötelezettségeit már letudta. Különben nem is lesz képes felhőtlenül elmerülni benne, és élvezni azt, amit szeret. Már csak azért sem, mert folyton felelősségre akarják majd vonni a mulasztásaiért.

Bak 12.22 – 01.20 A Szaturnusz ma az érzelmi életére, a társkapcsolatára és egyéb nyilvános kapcsolataira is ható Holddal áll együtt. Hatásukra felelősséget kell vállalnia a nagy nyilvánosság előtt egy bizonyos ügyben, még akkor is, ha nem teljesen érzi kompetensnek magát a kérdésben. Mégis jól teszi, ha megtesz minden öntől telhetőt. A jutalma sem fog elmaradni, ha sikeres lesz. Jól teszi, ha körbeveszi magát tanácsadókkal.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Lehangoltnak érzi magát, most már nagyon megviseli önt a fénytelen napok szürkesége. Nincs igazán kibékülve a jelenlegi helyzetével sem, de az még nem ok arra, hogy mindent olyan sötéten lásson. Keressen valami szépet, aminek örülhet! Például szervezhetne egy kisebb utazást az elkövetkező hétvégére. Kettesben, vagy családostul, vagy barátokkal. Ahogyan az a legjobban esik önnek.

Halak 02.19 – 03.20 Ha valamiben ludasnak érzi magát, ha kritika éri emiatt a főnökség részéről, akkor jobban teszi, ha nem keresi a kibúvókat. Úgyis kiderül az igazság, és akkor már jobb, ha elébe megy a dolognak. Így van esélye kijavítani is. Az őszinteségével ma nem csak a munkahelyén járhat jól, de a kedvesével szemben is. Ha valamiről elfeledkezett, vagy ha sikerült eltörnie a kedvenc bögréjét, jobb, ha azt azonnal beismeri.

Forrás: blikk.hu