Kos 03.21 – 04.20 A főnöki szigor miatt ma megbántódhat, pedig nem kellene annyira a lelkére vennie a dorgálást. Valójában könnyen kerülhet mostanában magasabb pozícióba, és ebben a feljebbvalója is segítheti. Ez persze nem csak a munkáján múlik, hanem azon is, hogy milyen színben tudja feltűntetni önmagát. Ma sokat tehet azért, hogy végre felfigyeljenek önre! Villantsa fel a tehetségét!

Bika 04.21 – 05.20 Ön általában véve is két lábbal áll a földön, most különösen nagy szükségét érezheti annak, hogy jól megvesse a lábát abban, amit csinál. Azt is tudja jól, hogy milyen sokat számítanak a boldogulásában az emberi viszonyok, a nyilvánosság. A mai napon sem szalaszthat el egy jó reklám lehetőséget. Még akkor sem, ha ez önfényezésnek tetszik. Egy megbeszélésen is nyerő pozícióba kerülhet, ha alkudozásról van szó.

Ikrek 05.21 – 06.21 Ma a könnyed problémamegoldással vívhatja ki a kollégái megbecsülését. Olyan javaslattal állhat elő, amellyel jelentősen megkönnyíthet egy munkafolyamatot, és amivel még az egészségüket is védheti. A mosolya a plusz még mindemellett. Uralkodó bolygója a Marssal áll fényszögben: az ön ellen ható erőket is a kedvességével győzheti le, és semmisítheti meg. A víz megtöri a sziklát.

Rák 06.22 – 07.22 A magánéletében kompromisszumos megoldásokra kellene törekednie, nem lehet sem ön, sem a társa diktátor. Hallja meg a mások véleményét is, de követelje meg ugyanezt a meghallgatást a társától is! A gyermekein sem uralkodhat despota módon, és ezt a kedvesének sem engedheti meg. Ha túl szigorúnak szülőnek mutatkoznak, az egyszer még megbosszulja magát.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Újabb és újabb nehézségekkel kell szembenéznie a munkahelyén, ennek ellenére ön egyre inkább ura lehet a helyzetnek. Feszített tempóra számíthat a munkahelyén ma is. Szerencsére kezd már belerázódni, már nem idegesíti annyira a sietség. Éppen ezért nem is kapkod annyira, jobban átlátja a teendőit, és kényelmesebben végzi el. De mégis gyorsan, egy ön által kitalált új megoldásnak köszönhetően.

Szűz 08.24 – 09.22 Továbbra is ön a munka hőse: rengeteget dolgozik, a mai napon ráadásul még kilátásban lehet egy kis túlóra is. Persze ön nagyon hatékony tud lenni, a gyorsaságával legyőzheti az időt is. Ez esetben még az esti programja is összejöhet. Biztosan a szerelem is hajtja, vagy a vágy, hogy végre ne más, hanem ön mehessen a kisgyermekéért az oviba. Szerencsére úgy tűnik, hogy ma mindenkinek örömet tud okozni.

Mérleg 09.23 – 10.23 Mostanában teljes erejével a munkájának, az önmegvalósításának szenteli magát. Így aztán egyre kevesebb ideje marad a családjára, a kedvesére. Pedig nem jól teszi, ha elhanyagolja őket. A hiányérzet komoly frusztrációt okoz, különösen a társának. Nehogy a végén máshol keresse a boldogságot! Figyeljen oda jobban! Már ma este lepje meg valami aprósággal, és persze a figyelmével is!

Skorpió 10.24 – 11.22 Ma is rengeteg feladat várja a munkahelyén, ráadásul további változások és újítások dúlják fel a kedélyeket. Szerencséjére a mai napon igen jól bírja a gyűrődést, és mindig vannak jó mentő ötletei a felmerülő problémákra. Még az sem zavarja, ha rengeteget kell utaznia. A helyváltoztatás igazából inkább gyönyörködteti, élvezi a kalandot is a munkát is. Megnyerő egyénisége segíti a sikerekhez.

Nyilas 11.23 – 12.21 Ön mindig is a leghatékonyabbak közé tartozott, ma is gyorsan és jól végzi a munkáját. A kérdés csak az, vajon elég megbecsülést is kap-e érte? Ha úgy érzi, hogy minden tette üresbe hull, és sem a főnökétől, sem a családjától nem kap köszönetet, tegye végre szóvá! Lehetséges, hogy annyira jól dolgozik, hogy azért nem tűnik fel a tevékenysége mások szemében. Ha ma beteg, s nem megy be, azt bezzeg azonnal észreveszik.

Bak 12.22 – 01.20 Sokat dolgozik, keményen hajtja magát, mégis úgy érzi, hogy kevés az eredmény, amit felmutathat. Egyrészt talán túlságosan maximalista, másrészt nem csak önön múlnak az elért eredmények. Ön sem a saját munkájával elégedetlen elsősorban, ha jobban belegondol, hanem azokéval, akikkel együtt kell működnie. Bizony az eredmény közös. Tanítsa a társait is! Megéri a ráfordított időt!

Vízöntő 01.21 – 02.18 Ön általában jól bírja a változásokat, és a hivatásbeli váltásokat is. Most azonban időre lenne szüksége ahhoz, hogy megszokja a megváltozott körülményeit. Lassan tud átalakulni, de rá kell jönnie, hogy minél inkább ragaszkodik a régihez, az elmúlthoz, annál nehezebb időszakra számíthat. Ha az újra koncentrál, és arra fordít energiát, jobban fogja élvezni a helyzetét. A társa is támogathatja ebben.

Halak 02.19 – 03.20 Úgy érezheti, hogy valamiben visszaesett, de ha továbbra is eltökélten és szorgalmasan dolgozik, akkor bizonyosan észreveszik a munkáját a felettesei is. Önt most nem is ez izgatja elsősorban. Ma este randevúra készül, amely ráadásul sorsdöntő lehet az életében. Ha célt akar érni, akkor el kell találnia a megfelelő stílust. Ami egyrészt igazán önmaga, másrészt a másiknak is tetszik.

Forrás: blikk.hu