Kos 03.21 – 04.20 A sportoló Kosok most nagy sikereket érhetnek el. Ha nem versenyben, akkor önmaga előtt, az önbecsülését növelik eredményei. Kitartásának hála a másik nem körében is sikereket könyvelhet el. Talán sok is ez a jóból, de ön tudja jól, hogy meg kell ragadnia a pillanatot. A lelkesültsége, az öröme ragadós: a sikereinek ma egy kisebb-nagyobb közösség is őszintén örülhet, és a magáénak érezheti azt.

Bika 04.21 – 05.20 Ma is, mint általában, jobb, ha nem bízik másban, csak a saját erejében, tehetségében. A problémák megoldása – ahogy mások tennék – önnek valószínűleg nem is lenne megfelelő. A kedvese ön mellett áll, támaszkodjon a szeretetére! Talán ő jelenti az egyetlen kivételt, akivel szövetséget érdemes kötnie. De bizonyos új üzleti partnerek is felbukkanhatnak ma, akik jó együttműködési lehetőséget kínálnának.

Ikrek 05.21 – 06.21 A Mars ma a Jupiterrel együtt önt segíti a munkájában. Tele van energiával és ötlettel, ráadásul kész tervekkel állhat elő megoldhatatlannak hitt helyzetekben is. A munkahelyi hajtásban az élre állhat: lelkesítő természetének hála, sokan állnak ön mögé. Így a vezetőséget sem kerüli el az ön lendületessége, újító szellemének frissessége. Egy szép új karrier küszöbén állhat.

Rák 06.22 – 07.22 A jegyét elhagyó Hold ma az anyagiak terén hozhat önnek felismeréseket. Elsősorban rájön arra, hogy a pénzügyekkel hadilábon áll. Hol a túlságos spórolás, máskor a pénzszórás hibájába esik. A mértékletesség megtalálásához talán jobban kéne adminisztrálnia a költségeit. Fogadjon egy jó könyvelőt, vagy bízza ügyeit a párjára! Őneki mintha több affinitása volna ahhoz, hogy rendet tegyen e téren.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Hajlamos lehet ma mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában: a bolhában is az elefántot látja. Próbálja meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat, kérje egy tisztábban látó barát véleményét. A hidegvér már fél siker az ellenlábasok legyőzésében. Nem is beszélve arról, hogy egy kisebb problémára kár akkora energiát vesztegetnie. Ne vitatkozzon a hatóság embereivel!

Szűz 08.24 – 09.22 Ha magányos, akkor a kedves hiánya miatti fájdalom csak azért bántja, hogy végre tegyen ellene valamit. Az első lépés talán az lehet, hogy próbálja meg elképzelni, kire is vágyik. Könnyen lehet, hogy hamarosan belép az életébe. A képzeletében most talán egy fehér lovas királyfi fogalmazódik meg, de ha nem is pont olyan jön, valamiben mégis ráismerhet az álmai hercegére benne. Önnek jó szeme van a részletekhez.

Mérleg 09.23 – 10.23 Úgy látszik, ön már valósággal kötelességének érzi, hogy a társaság bohóca legyen. Az átlagosnál is szórakozottabb lehet ma, ezért megfeledkezhet egy fontos találkozó, vagy információról. A legjobb, ha kétszer is átnézi naplóját, és minden telefont felvesz. Így talán elkerülheti a bakit. Az életét nem szabadna elviccelnie! A kapcsolatait, akár személyes, akár üzleti, nagyon is komolyan kell vennie!

Skorpió 10.24 – 11.22 A szerencse ön mellett áll, önnek csak meg kell ragadnia az alkalmat és lehetőséget, hogy éljen az áldásaival. Ez a hét sok sikert tartogathat önnek, a mai nap különösen. Még azok is elismerhetik tehetségét, munkáját, akik amúgy nem nézik jó szívvel a működését. Ez ne ragadtassa el, de igenis legyen büszke. És arassa le az ezzel járó elismerést, de juttasson belőle másoknak is.

Nyilas 11.23 – 12.21 A szerencsével talán kicsit hadilábon áll. Úgy érezheti, túl sok a kötelessége, és csak kevés az eredménye a tetteinek. Pedig Fortuna nem hagyta el. Talán épp ma bukkan fel egy kedves, jóravaló, messziről jött ember képében. S bár igaz, hogy az ilyen ember akármit mondhat, önnek jó érzéke van ahhoz, hogy kiszűrje az igazakat közülük. A pénzügyi gondok lépésekre kényszerítik önt.

Bak 12.22 – 01.20 Most jött el az ideje annak, hogy tényleg a kezébe vegye önnön sorsának az irányítását. Ha úgy érzi, hogy csak az unalmas rutin irányítja a napjait, akkor tegyen valamit a változás érdekében. Ha kapcsolata, munkája kiüresedett, akkor vigyen ön változatosságot bele. A kezdeményezése ma meghallgatásra talál. Az akaratosságát, az elszántságát ma a szép Vénusznak hála, kedvességbe tudja burkolni.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Az élete változását várta egy fontos személlyel való találkozástól. Ha ez még nem történt meg rögtön, azért ne keseredjen el. Van úgy, hogy a változás csak évek múltán érik be. Az idő – ebben az esetben – nem fontos. Kivéve, ha munkáról, anyagiakról van szó: ez esetben önnek kell felkeresnie az illetőt. Hiszen tudja jól, addig kell ütnie a vasat, amíg meleg. A támogatása így biztosított lesz.

Halak 02.19 – 03.20 Uralkodó bolygójának a Marssal alkotott együttállása folytán talán megsérthet valakit, akarva, vagy akaratlanul. Ha nem akar tartós ellenségeskedést, akkor jól teszi, ha azonnal megköveti az illetőt. Egy kicsit kínos magyarázkodással nagy bajtól, elmérgesedő haragtól kímélheti meg magát. Az erőit jól is felhasználhatja: sportoljon, vagy végezzen valamilyen fizikai munkát! A favágás is megteszi.

Forrás: blikk.hu