Kos 03.21 – 04.20 Uralkodó bolygója a kapcsolat házában áll, miközben ellentmondásos fényszögben van a jegyében járó Holddal és az Uránusszal. Ennek köszönhetően mozgékony és aktív, bárkivel harcba száll, hogy a céljait elérje. Kicsit próbálja meg gyakorolni a megértés és beleélés művészetét is! Többre megy, mintha csak a saját igazát hangoztatja. Új lehetőségek adódhatnak, vegye észre! És legyen bátorsága ahhoz, hogy bele is vágjon!

Bika 04.21 – 05.20 Egy titkos viszony kialakítása vérpezsdítő lehet, de csak akkor, ha ezt előre tisztázza az illetővel. Ellenkező esetben a végén több baja lesz a dologból, mint öröme. És még a rókafogta csuka esete is előállhat: a végén önnek fájhat, ha elhagyják. Meg az is, ha nem. Egy plátói viszony viszont csak akkor üdvös, ha az illető önnél magasabb tudati állapotú, vagy legalábbis egy szinten vannak.

Ikrek 05.21 – 06.21 Általában nagyon pörgős tempót diktál, de ma, ha lehet még a szokottnál is aktívabb. Pedig a megfontoltság is erény. Ne kapkodjon! Különösen a közlekedésben legyen nagyon óvatos. A lényeges dolgok, ügyek és emberek úgyis megvárják, a többi meg nem érdekes. A mai napon amúgy is összeakadhat a bajusza egy magát nagyon nagyra tartó személlyel. Legyen ön diplomatikus, és ne várjon a kapcsolattól túl sokat!

Rák 06.22 – 07.22 Küzdelmes nap áll ön előtt, és ez megviseli az idegeit. Ön mindig a harmóniára, a kompromisszumokra törekszik, pedig ezt néha csak harc árán lehet megszerezni. Az nem megoldás, hogy minden nehézséget magára vállal. Ez a kudarc előszobája. Meg kell tanulnia a szelektálást, és azt, hogy végre ne önt mozgassák mások, hanem ön mozgasson másokat. De legalább saját magát. Ha mindig csak enged, az a betegség előszobája.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Az elkövetkező időszakban az ön számára a legfontosabb életterület a gyermek és a hivatás lesz. Ha a kettőt jól össze akarja hangolni, akkor fontos, hogy pontosan megfogalmazza a maga számára a célokat, és ehhez tartsa magát! A kapcsolatát akkor tartja megfelelőnek, ha az illetővel szellemi síkon is együtt tud mozogni. A másféle kapcsolatokat mostantól nagyon üresnek, mechanikusnak érezheti.

Szűz 08.24 – 09.22 Uralkodó bolygója az Uránusszal és a Holddal is fényszögbe kerül. Tűz és víz egyszerre érik el a szívét, lelkét. Szerelmes hangulatba is kerülhet, ha kicsit nem vigyáz. De ha nem, akkor is kellemes nap vár önre. Sok új lehetőség bukkanhat fel, amiket érdemes megragadnia. Csak aztán nehogy úgy járjon, hogy a végén sok lesz a jóból. Mérlegeljen és válasszon. Mindenképpen szánjon időt a kedvesére!

Mérleg 09.23 – 10.23 Ezen a napon anyagi helyzete váratlanul pozitív fordulatot vehet. Talán megkeresik egy új munkaajánlattal, vagy más módon segítenek a csillagok. Valami, vagy valaki jó ötletet adhat, figyeljen a sugallatokra! A szerencse beköszönt, ha ön is megtanul végre bízni benne. A kerülőutak ma jobban bejöhetnek, mint a megszokott, vagy egyenes út. Ez akár szó szerint is így lehet: ha elterelik, ne mérgelődjön!

Skorpió 10.24 – 11.22 Ma sokkal megnyerőbb, meggyőzőbb és egyben vonzóbb lehet, mint más napokon. Használja ki ezt a pozitív kisugárzást, mert ma nagy hatással lehet azokra is, akik támogatóivá válhatnak a későbbiekben. A szerelem sem kerüli el, ha hódítani akar. Csak ne essen túlzásokba! A végén még túl sok ember lesz a hódolója – persze önt ez egy cseppet sem hozza zavarba. Fürödjön a csodálói tekintetekben!

Nyilas 11.23 – 12.21 Egy örömteli időszak kezdődhet el az életében. Érdemes lenne ezt kihasználnia, mert a sikerek üldözőbe veszik munkában és szerelemben egyaránt. Ha pedig a szerencséjének híre megy, azt ne vegye rossz néven! Lehet persze, hogy ettől mindjárt megszaporodnak az irigyei, és elindul a pletykálkodás. Ilyen az emberi természet. A gyermeknevelést nem kéne úgy elhanyagolnia, nem hagyhat mindent a társára.

Bak 12.22 – 01.20 Ma meggyűlhet a baja a számítógépekkel, telefonokkal, egyéb elektromos eszközökkel. A kommunikáció sem megy úgy, mint máskor. Figyeljen oda jobban a jelekre! Nem minden szavakban mondatik ki, ami fontos. Ez még nem babonaság, bár az igazat megvallva, az sem áll olyan távol öntől. De ma tényleg hihet az égiek üzeneteiben. Akár még egy spiritiszta szeánszot, vagy látnokot is volna kedve kipróbálni.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Uralkodó bolygója ma szerencsés fényszögben áll a Merkúrral miközben a Holddal találkozik: kedvező nap vár önre. Kreatív, szinte szárnyal, csak legyen óvatos, hogy ne pörgesse túl magát. Kicsi nyugalom még önnek sem árt, főleg, ha a kedvese is igényt tart az ön társaságára. Érdemes lenne beiktatni egy szánkózást, vagy legalább nagy sétát a kedvesével. A természet télen is szép, még a köd is elbájoló lehet.

Halak 02.19 – 03.20 Kellemes nap előtt áll. Az élet minden területén szerencsés lehet, és jól érezheti magát. Persze ez hozzáállás kérdése is. Ha folyton csak a múlton kesereg, a múlt hibáit emlegeti fel, akkor nehéz lesz áthangolnia a lelkét a jóra. Ha másképpen nem megy, temesse el jelképesen a múltat! Legalább magában! De még jobb, ha ma szimbolikusan kidob olyan tárgyakat az otthonából, melyekhez rossz emlékek fűzik.

Forrás: blikk.hu