Kos

Mivel jó hangulatban van, úgy látja, a többiek is barátságosabbak a szokásosnál. Este egy olyan elhatározásra jut, amihez később is ragaszkodnia kellene – fontos, hogy ezt a célját ne adja fel!

Bika

Délelőtt adódhat néhány probléma, amit sürgősen rendeznie kell, talán a háztartásban romlik el valami. Családi téren sorsfordító eseményekre számíthat, egy véletlen találkozásból pedig komoly kapcsolat alakulhat. Úgy érzi majd, hogy kifogta az aranyhalat!

Ikrek

Szuper ötlete támadhat, és a megvalósításához is megkapja az égi segítséget. Egy olyan titoknak juthat a birtokába, amely nagy előnyt biztosít majd Önnek a munkahelyén, vagy a karrierjében!

Rák

Csalódhat a párjában, de nyugalom, csak átmeneti viharfelhőkről van szó. Egy családi összejövetel viszont remekül sikerül, és Ön egyedül zsebelheti be a dicséreteket.

Oroszlán

Egyik ismerőse szerencsecsillaga felragyog, ami az Ön életére is kedvező hatással lesz. Töltsön minél több időt a barátaival, ha meghívást kap, ne utasítsa vissza. Új ismeretségei később kamatozni fognak.

Szűz

Egy régi ismerőssel hozhatja össze a sors, aki örömet okoz Önnek a kedvességével. Az is leképzelhető, hogy több ezt pusztán baráti szeretetnél…

Mérleg

Szokatlanul érzékenynek bizonyulhat ma. Szinte nincs olyan szó, kijelentés, amin ne tudna megsértődni…Valaki a bolondját járathatja Önnel, ne higgyen a túl jól hangzó ígéreteknek. Az értékeire, pénzére fokozottan figyeljen a mai napon.

Skorpió

Remekül alakul a mai napja, mindennel a terv szerint halad. Ha vendégül látja a barátait, biztos lehet benne, hogy mindenki jól szórakozik majd.

Nyilas

Egy pletyka, intrika keserítheti meg a napját. Alattomos ellenféllel áll szemben, aki ellen minden létező fortélyt be kell vetnie. Ingerlékennyé teheti ez a helyzet…

Bak

Bár minden oka megvan az örömre, Ön mégis elégedetlen lehet. Nem kellene ennyire szigorúnak lennie a szeretteivel, a párjának is elege lehet a folytonos szurkálódásából. Vegye egy kicsit lazábban a dolgokat, mert az állandó idegeskedés gyengíti az immunrendszerét.

Vízöntő

Ma töltse a napot a barátaival! Ne engedje, hogy bárki belelásson a lapjaiba, jobb, ha az Ön kezében futnak össze a szálak – este bonyodalmak közepén találhatja magát.

Halak

Mindegy, hogy egyedül, vagy társaságban lesz, kitűnően érzi majd magát. Jó lenne, ha nem otthon töltené a napot, inkább kirándulna, vagy sportolna a szabadban!

Forrás: astronet.hu