Kellemes hangulat, jó zenék és verőfényes napsütés voltak a fő jellemzői a Summer Street harmadik napjának. A kívánságműsorban a dalokat Szabó Viktor pörgette, akihez nagyon sokan ültek be az adás alatt számot kérni.

“Nagyon élveztem a mai napot. Rengeteg fiatal ült be mellém a kihelyezett stúdióba, hogy számot küldjenek barátaiknak, családjuknak, vagy éppen maguknak. Különleges érzés, hogy élőben kérnek tőlem számokat és látom azoknak az arcát akikkel adásban beszélgetek, ez volt eddig talán az egyik legélvezetesebb kívánságműsor aminek a részese lehettem.” – tudtuk meg a műsorvezetőtől.

Az arcfestésnél három órakor már sorokban álltak a gyerekek. A hihetetlen érdeklődés pedig nem alaptalan, a Rádió 7 munkatársai, ugyanis mindenkinek különleges és egyedi műveket varázsoltak az arcára.

Bernadett, Krisztina, és Nikolett testvérek. Az ikrek, és nővérük minden programban aktívan részt vettek, sőt még a kívánság műsorban is kértek egy számot.

“Mi próbáltuk már a focibiliárdot, és nagyon tetszett nekünk. Minden nap ki szeretnénk jönni, és mindig más arcfestést szeretnénk. Ma gepárdot, cicát, és nyuszit fogunk kérni a lányoktól.” – mesélték a lányok.

Sokan a táborok végeztével jöttek ki a Summer Streetre egy kicsit rugdosni a labdákat. Viki, Normann, Balázs és Misi, egy angol-sport táborból érkeztek, miután véget értek a foglalkozások.

“Mi így együtt szeretnénk a többieknek kérni egy számot a táborba.”

A délutánt Alb Laci is kint töltötte a Summer Streeten. A bohóc-utcazenész lehetetlent nem ismerve hajtotta a lufikat a gyerekeknek, akik a frissen elkészült kardjaikkal játszottak tovább, és harcoltak még a focibiliárd pálya szélén is

Miután véget ért a kívánságműsor Bagi Mátyás tréner izzasztott meg mindenkit, aki beállt a crosstraining edzésre. Többen is csatlakoztak a közös mozgáshoz az éppen arra járó emberek közül is. Aki beállt a csapatba és teljesítette a feladatokat, Rádió 7-es karszalagot kapott a trénertől.

(Bagi Mátyás edzésén részt vettek még a legkisebbek is)

Amivel a holnapi nap folyamán találkozhatnak a Summer Streeten:

15.30 órától a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányság munkatársainak baleset-megelőzési akciója, ahol kerékpáros ügyességi pályával várják az érdeklődőket.

17.30 órától Nagy Zsolt „Joe”: kétszeres magyar bajnok erőember, többszörös magyar bajnok fekvenyomó, Guiness-rekord-várományos. Bemutatója: óriás egykezes és felhúzás (220 kg).

19 órától Nádor utcai Óvoda Mazsola Bábcsoportja bemutatója. A bábcsoport tagjai: Vári Katalin, Olasz Ágnes, Gál Enikő, Novák Krisztina és Szabóné Albert Klára (19 órától). Repertoár: A cigány és a földesúr, Kacor király és Béka show.

n.j.