Csütörtökön, a helyszínen jártunk, ahol megtekinthettük, hogy valóban előrehaladtak a feladatokkal a szakemberek. Kívülről az összes hőszigetelés elkészült, és színre van festve az épület külseje. A külső nyílászárókat már kicserélték, jelen pillanatban a kőműves munkák tartanak a toldalék épületrésznél, amely az akadálymentes WC-t és a logopédiai szobát tartalmazza. A falazás kész van, a koszorúbetonozási munkákat készítik elő.

Az épület belsejében már az összes alapvezeték be van kötve, olyanok, mint a víz és a csatornavezeték. A burkolás előkészítése zajlik jelenleg, de már a falfestések is elkészültek, szép zöld és lila színben pompáznak. Az elektromos hálózat vezetékezése is készen van.

Hátra van még a burkolás és a szerelvényezés, illetve folyik az akadálymentes WC és logopédiai szoba létrehozása, megépítése. Jelenleg 25% bár biztosan elkészült a felújításból, és úgy tűnik, hogy mindennel végeznek majd az ígért időre, tehát szeptemberre. – tájékoztatott Spitzner Csaba, projektmenedzser.

A korábbi állapothoz képest nagyon jól látszik a változás.

sk