A játékterem nyitott arra, hogy bárki egy vagány születésnapi, névnapi partyt, formabontó céges bulit, vagy adott esetben nem hagyományos, és a mindennapitól eltérő legény-, vagy leánybúcsút tartson az üzletben. „Volt már nálunk születésnapi buli, ami nagyon jól sikerült. Reményeink szerint a jelenlévő fiatalok és szüleik is jól érezték magukat, de mi is nagyon élveztük ezt a csoportos programot. Bármilyen ilyen jellegű megkeresést szívesen fogadunk és egyedi igényeknek is igyekszünk megfelelni” – mondta el a műsorban Pacskó Noémi, üzletvezető.

Kínálnak még ajándékutalványt is mindazoknak, akik a szeretteiket meg szeretnék lepni valamivel. Ezek időtartamra szólnak. Volt példa arra, hogy egy szülő megvásárolt egy 30 perces ajándékutalványt gyermekének, aki nem egyszerre szerette volna felhasználni kártyáját, hanem elosztotta többfelé, és amikor edzésről ment haza, vagy éppen arra járt, betért a Hello VR élmény- és játékterembe, hogy kedvenc virtuális játékával játsszon, vagy kipróbáljon új lehetőségeket.

Az alábbi YouTube videóban megtekintheti a hódmezővásárhelyi üzlet kisfilmjét, melyben kívülről láthatjuk, hogyan is játszanak a fiatalok a virtuális valóságban:

https://www.youtube.com/watch?v=2lqtUALvWW8&feature=youtu.be

Egy országos programnak köszönhetően, az oktatási intézmények egy digitális témahét keretében – melyre április első hetében kerül sor – számos dolgot valósíthatnak meg az iskola falain belül és kívül is. A külső lehetőségek eléréséhez – térítésmentesen – csatlakozhatnak partnerek, akik valamilyen eseményt, vagy konkrét szolgáltatást nyújtanak. A Hello VR is belépett ebbe a programba és több jelentkező is van már, így Csongrád megyén túlról is érkeznek majd osztályok a Hello VR-be.

A Hello VR keddtől, péntekig 13 és 19 óra között, hétvégén 10-től 16 óráig várja a látogatókat Hódmezővásárhelyen, az Andrássy u. 10-12. szám alatt. Bővebb információkat a weboldalukon, a www.hellovr.hu címen, illetve a 06-30-354-6571-es telefonszámon kaphatnak.

 

RV