Kos (március 21.-április 20.)
Rengeteg energiájába kerül, hogy meggyőzze az illetőt, hogy közösen tevékenykedjenek. Az ötlete remek, és ha minden jól alakul, akkor hamarosan anyagilag is kifizetődő lesz, de ez csak akkor válik valóra, ha üzletet tud kötni vele. Kár, hogy nem bízik eléggé magában és a tehetségében, mert nagyon úgy néz ki, hogy az illető nem ígérkezik a legjobb üzlettársnak.

Bika (április 21.-május 20.)
Feledékenysége akár a munkahelyén, akár a családjában kényes helyzetekbe sodorhatja, ezért próbáljon meg csak egy dologra koncentrálni. Vigyázzon, hogy kinek mit mond, nehogy ellentmondásban keveredjen a régebbi állításai miatt. A történeteket is mindig ugyanúgy adja elő, mert könnyen kiderülhet, amit igencsak el szeretne titkolni.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Sajnos minden igyekezete ellenére nem csökken a munkájával kapcsolatos gondja. Amit természetesen egyrészt saját magának is köszönhet, mert kissé szétszórt és nem képes csak a feladataira koncentrálni. Másrészt önhibáján kívül kerül olyan helyzetbe, amit egyre nehezebben képes elviselni. A munkával járó stresszt ne dohányzással vagy túlzott kávéivással enyhítse.

Rák (június 22.- július 22.)
Folyamatosan meglévő hát- és nyakfájása mögött bizonyos dolgokhoz való makacs ragaszkodása is meghúzódhat. Jobb lenne, ha minél hamarabb átgondolná, hogy valóban annyira fontos, hogy igaza legyen. Sokkal jobban jár, ha túllép a dolgon, még mielőtt mozgásképtelenné válna. Ugyanis előfordulhat, hogy egy időre a merev háta nem engedi felkelni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Tehetetlennek érzi magát, mert nem tudja, hogyan oldja fel a párjával kialakult feszültséget. Alig várja, hogy minden a régi kerékvásásában haladjon és szent legyen a béke. Amennyiben megpróbálja megtörni a csendet kettőjük között azzal nagy lépést tesz a békülés felé. Törekedjék a harmónia helyreállítására, és inkább engedjen még akkor is, ha vétlen.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Az erős igazságérzete miatt könnyen bajba kerülhet. Lehet, hogy tökéletesen látja a problémát és annak gyökereit, de nem jó, ha hirtelen kimondja azt, amit gondol. Nem csak azért, mert kellemetlen helyzetbe hozza magát, hanem azért is, mert sokáig emésztheti magát emiatt. Ne felejtse el, hogy az egy dolog, hogy igaza van, de a következményekkel is számoljon.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

A mindenáron való bizonyítási vágy most túlságosan nagy feladatnak bizonyul, és a vele járó aggódás nem jó hatással van a szervezetére. Próbáljon egyensúlyt teremteni a munka és a családja, valamint a pihenés között. Talán az sem lenne baj, ha inkább a pihenésre, a kikapcsolódásra fektetné a nagyobb hangsúlyt, hogy hosszú távon bírja erővel a megterhelést.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Anyagi helyzete kis mértékben javulni látszik, így több pénz kerül a kasszájába, de ez még jelentse azt, hogy meggondolatlanul költekezhet. Jól fontolja meg, hogy mire adja ki a pénzét, mert a bevételi forrás meglehetősen bizonytalan. Ezért, ha többet költ a kelleténél, akkor az anyagi helyzete miatt ismét meg kell küzdenie az erős szorongásával.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kétszer is érdemes lenne meggondolnia, hogy megéri-e maradni a kapcsolatában, ha már amúgy is kiáll a rúdja. Gondolja át, hogy a kényelemszeretete vagy a félelmei akadályozzák meg abban, hogy egy új és kiegyensúlyozottabb kapcsolat után nézzen. Azt is vegye figyelembe, hogy mennyire függ a társától érzelmileg és anyagilag, s mennyire kiszolgáltatott.

Bak (december 22.-január 20.)
Ne higgye, hogy a most felmerült és meglehetősen nyomasztó gondjával teljesen egyedül kell megbirkóznia. Jóval hamarább megtalálja a megoldást, ha segítséget kér másoktól. Támaszkodhat a családjára, barátaira is. Abban viszont teljesen igaza van, ha nem akarja kiszolgáltatni magát mindenféle pletykáknak. Ezért nem mindegy, kire bízza a titkát.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A döntést, amely előtt áll, nem érdemes már tovább húzni- halasztani, mert minél később lép, annál több gondot okoz majd magának. Természetesen kapkodnia sem szabad, mert a meggondolatlanság nem vezet jóra. Viszont tartsa szem előtt a közmondást, hogy amit ma megtehet, ne halassza holnapra. Azaz, halogatással csak saját maga alatt fogja vágni a fát.

Halak (február 20.-március 20.)
Meglehetősen borongós a hangulata, mert terve nem az elképzelésének megfelelően alakul. Nehezen képes a realitásból kiindulni, ezért olyan dolgokra vágyik, amit most képtelen megvalósítani. Az elérhetetlen álmok pedig természetesen frusztrálják és a sikertelenség érzését keltik. Mindjárt sokkal jobb kedvre derülne, ha vágyait végre a valósághoz igazítaná.

Forrás: hirado.hu