A HFC bízott abban, hogy jó játékkal akár meg is lephetik a hazaiakat. A Pasaréten azonban nem termett babér Major László tanítványai számára.

A Pénzügyőr nem húzta az időt. Egy szögletet követően már a nyolcadik percben megszerezték a vezetést, újabb nyolc perc múlva pedig egy újabb szögletből már kettővel mehettek.

A HFC nem tudott megújulni és nem jött össze a szépítő találat a félidőben. A fordulás után ráadásul hátrányba is került a gárda. Tóth Imre utolsó emberként szabálytalankodott, amiért rögvest pirossal küldték az öltözőbe. Az emberelőnyt pedig maximálisan igyekezett kihasználni a hazai alakulat, újabb gólt szereztek.

Az 56. percben az erőviszonyok, legalábbis a pályán lévő játékosok számát illetően újra kiegyenlítődtek. Ám a hajrában mégis a Pénzügyőr tudott újabb gólt szerezni.

A HFC mérlege ezzel 4 fordulót követően 1 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség.

A csapat legközelebb Hódmezővásárhelyen játszik. Vasárnap 16:30-tól fogadják a Dunaharaszti MTK-t a városi stadionban.

Férfi labdarúgó NB III Közép csoport, 4. forduló:

Pénzügyőr SE – Hódmezővásárhelyi FC 4-0 (2-0)
Budapest, Pasaréti úti Pénzügyőr Sporttelep. Vezette: Györki Bence József (Kovács Gábor, Csóra Szabolcs).
Pénzügyőr: Hajdu – Karvalics, Feil, Sztrunga, Turi (Pápai 85′), Biró, Mészáros, Rabatin Sz. (Rabatin N. 75′), Szabó B., Buzás (Szigeti 78′), Luczek. Vezetőedző: Vatai Attila.
HFC: Bordás – Kormányos, Tóth J., Tóth I., Tóth A., Máté, Komáromi, Végh (Fátyol – a szünetben), Szilágyi (Puskás 78′), Szabó II D., Bartyik N. (Szabó I D. 78′). Vezetőedző:Major László.
Gólszerzők: Rabatin Sz. (8′, 16′), Sztrunga (53′, 90 2′).
Sárga lap: Mészáros (18′), Turi (27′), Buzás (29′), ill. Fátyol (69′), Komáromi (82′), Máté (87′).
Kiállítás: Feil (56′), ill. Tóth I. (51′).

Major László: “Lélektelen, sok esetben fegyelmezetlen játékot nyújtottunk. A következő két, egyaránt hazai meccsünkön megpróbálunk korrigálni.”

szcs
Fotó: szegedma.hu