A cég tizenöt éve van a piacon, ez köszönhető a hűséges ügyfeleknek és a remek munkatársaknak. Jelenleg új helyre is költöztek a Mester utcára, hiszen a régi telephelyet már kinőtték. Itt most üzemel egy üzlethelyiség, és kiállító terem is, ahol mindent meg lehet vásárolni. Még hűtőkilincset is lehet venni, ha esetleg arra lenne szükség.

Négy üzletág van a cégen belül: ipari szerviz, egyedi technológia, lakossági klímaszerelés, és az üzlethelyiségben is kiszolgálják az embereket. a Klímáról tudni kell, hogy már csak évente egyszer kell kitakarítani, egyébként semmilyen bakteriális fertőzést nem terjesztenek.

A beszerelésnél tudnak tanácsot adni a felmérés keretében, hogy hova kerüljön a klíma, melyik helyiségbe, és ez mennyibe fog kerülni. Nagyjából fél napot kell rászámolni a klíma beszerelésére, és semmilyen kárt nem fog okozni ez a lakásban, nem kell újrafesteni sem. A garanciában vállalni kell az évi egy karbantartást is.

Szezonnyitó akciókkal is várják a kedves ügyfeleket a Hódmezővásárhelyen a Mester utcán, a bejelentkezéseket pedig a 30-355-8271-es számon tehetik meg Baranyi Mariannál.

sk