Kos (március 21.-április 20.)
Szívesen kezdene valami új dologba, mert izgatja a kihívás, de nem találja a módját, hogyan is fogjon hozzá. Valami nagy dolgot szeretne létrehozni, amivel másokat is segíthet, de egyelőre az ötletei csak szappanbuborékok, amik gyorsan szétpukkannak és elhalnak. Túlságosan sokat nem szomorkodik emiatt, mert már az újabb és újabb lehetőségeket kutatja.

Bika (április 21.-május 20.)
A klasszikus módszert választja a hódításban, de szomorúan tapasztalja, hogy a jól bevált módszer most hatástalan. Érzi, hogy itt az ideje az újításnak, de ettől még a hideg is kirázza. Fogalma sincs, hogy min kellene változtatni, és különben sem szereti elhagyni a járt utat a járatlanért. Már bánja, hogy belement a viszonyba, és legszívesebben hagyná az egészet.

Ikrek (május 21. -június 21.)
Legyen óvatos a közlekedésben, mert a Mars bolygó negatív hatása ingerültté és türelmetlenné teszi. Vegye figyelembe, hogy mások is léteznek és közlekednek, és a gyalogosokra is ügyeljen. A pénztárcája bánhatja, ha túlságosan gyorsan hajt, vagy vezetés közben telefonálgat. Inkább álljon félre, ha annyira kíváncsi, hogy azonnal meg szeretné tudni, hogy ki keresi.

Rák (június 22.- július 22.)
A mostani kapcsolatából nem is olyan könnyű kiszállni, hiába is bizonygatja olyan buzgón, hogy a kezében az irányítás. Önmagának is folyamatosan ígérgeti, hogy hamarosan befejezi, de érzi, hogy a kivitelezés, már nem is olyan könnyű. Nem érti az okát, hogy mi tartja még vissza, a végső lépés megtételétől, csak azt érzi, ha vége lenne, abba belehalna.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A Napnál is világosabb, hogy bármennyire is szeretné, súlyfeleslege magától nem fog megszűnni. Csodákban sem érdemes reménykednie, hanem csak abban, hogy ha tesz érte, akkor látványos eredményeket érhet el. Mivel az ideális testsúly elérése meglehetősen sürgős, ezért legjobb, ha már a mai napon nekilát a kemény, embert próbáló edzéseknek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Már ezerszer kihúzta az egyik rokonát a csávából, s bár hálát nem várt érte, de azért azt sem, hogy most váratlanul hátba támadja. Már látja, hogy senkit sem hibáztathat, csak saját magát, mert túlságosan jóhiszemű volt vele szemben. Utólag már nem is érti, hogyan hagyhatta magát ilyen könnyen csőbe húzni. Már tudja, hogy nem véletlen, hogy sohasem kedvelte.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Sikerül egy kellemes programot megszerveznie a kedvesének, de most már csak azon kell izgulnia, hogy jó kedvében találja és belemenjen. Olyan ritkán kéri meg, hogy kísérje el, mert már ismeri annyira, ha nincs kedve hozzá, akkor hatökrös szekérrel sem tudja kimozdítani otthonról. Talán a barátai sem hívják sehová, mert akkor biztosan velük megy.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Látványos sikerre vágyik, hogy legyőzhesse az ellenfeleit és az sem mellékes szempont, hogy imponáljon az új kedvesének. Ég a vágytól, hogy bizonyíthasson, ezért minden kínálkozó alkalmat megragad, hogy az élre kerüljön. Nem hagy ki egyetlen egy lehetőséget sem, amivel előbbre juthat a győzelemhez vezető lépcsőfokon. Pihenni ráér a csúcson is.

Nyilas (november 22. -december 21.)
Fájó szívvel, de kénytelen lemondani az új ismerőséről, mert kezd forró lenni a talaj a lába alatt. Óvatlansága majdnem bajba sodorja, de a szerencse a pártfogásába veszi és sikerül a kedvese előtt kimagyarázni magát. Látszólag elhiszi a történetet, amivel igyekszik ártatlannak feltüntetni magát, azonban, mivel nem lát a fejébe, még ne igyon a sikerre.

Bak (december 22.-január 20.)
Teljesen fölösleges rágódnia olyan dolgokon, amin nem tud változtatni. Csak felemészti az energiáját és az immunrendszerét rongálja. Fogadja el, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Valóban nem könnyű túltenni magát rajta főleg, ha már karnyújtásnyira volt az, akire annyira vágyott. Sajnos nem mindent kaphat meg az életben, bármennyire szeretné.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Tele van energiával és az akaratát mindenáron meg akarja valósítani. Nem törődik a környezetében lévők igényeivel vagy vágyaival. Csak a célt látja maga előtt, amit szeretne elérni, és eközben a meg nem engedett eszközökből sem riad vissza. Legyen óvatos, ne hagyja, hogy vágyai magukkal ragadják, mert lefelé könnyű, de felfelé már nehéz menni a lejtőn.

Halak (február 20.-március 20.)
Meglehetősen kaotikus az érzelmi élete, mivel maga sem tudja, hogy mitévő legyen. Ami a párkapcsolatot illeti, a bőség zavarában szenved, és nem tud választani. A nehézséget az okozza, hogy két különböző természetű jelölt között kellene választania, ám egyik sem az igazi. Fogalma sincs, hogy mit tegyen, mert a két partnerét mégsem egyesítheti.

Forrás: hirado.hu