A Pi-vizet a növények fiziológiájának tanulmányozása során ismerték fel. Japán tudósok fedezték fel, hogy a növényekben nem „átlagos víz” van, vagyis nem hat vízfürtű molekulák alkotják, hanem kisebb, hármas vízfürtök. Ez az “élő víz” található meg minden élő szervezetben. A kutatók felismerték annak jelentőségét, hogy a Pi-víz mesterséges előállítása milyen távlatokat biztosíthat az emberi, növényi és állati szervezetek egészséges állapotának megőrzésében. A “Pi”, azonos a csi-vel, illetve a Max Planck féle nullponti energiával, csak a japánok Pi-nek nevezik.

– Az köztudott, hogy a szervezetünk nagy része víz. Amikor megszületünk 96%-ban Pi-vizet tartalmaz a szervezetünk. Ahogy idősödünk, úgy romlik a bennünk lévő víz minősége, a természetes halál beálltakor már csak 58% Pi-vizet tartalmaz a testünk. A szervezet jelzi a Pi-víz csökkenését az öregedéssel, de a betegséggel is – tudtuk meg Kispál Lászlótól. Viszont, aki rendszeresen Pi-vizet iszik, az a jelenlegi kutatások szerint átlagosan 18,3 évvel hosszabb élettartamra számíthat.
– A bioenergiát tartalmazó Pi-víz, fogyasztása segíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert, fokozza a sérült sejtek, szövetek helyreállítását, csökkenti a stressz-érzékenységet és lassítja az öregedést. A Pi-vizet kortól függetlenül bárki fogyaszthatja, akinek fontos az egészsége, 0-tól 120 éves korig – vagy akár tovább. Fogyasztása az emberi testsúlyhoz köthető, 30 kilogrammonként 1 liter javasolt. Ez azt jelenti, hogy egy 60 kilogrammos embernek napi 2 liter fogyasztása az ideális. Reggel, ébredés után, éhgyomorra igyunk meg fél litert, a többit nap közben, amikor csak jól esik!

Az egészségtelen táplálkozás miatt, az emberi szervezet, jellemzően elsavasodik – fejtette ki Kispál László, aki megoldásként az oxigénes, lúgos Pi-víz fogyasztását javasolja. Az oxigénes, lúgos Pi-víz fogyasztása elsősorban a felnőtteknek javasolt, hiszen a gyerekekre nem jellemző még a szervezetük elsavasodása.

A Pi-víz nem csak emberi fogyasztásra alkalmas, használhatjuk öntözésre – tökéletes megoldás lehetne a bio-gazdálkodásban. Segítségével nagyobb terméshozam lenne elérhető, és a gyomnövények, kártevők is sokkal kevesebb gondot okoznának. De az építkezésben is használható, ugyanis az ipari Pi-víz a betont sokkal masszívabbá, ellenállóbbá teszi.

A Pi-víznek több fajtája is van – előállítható külön állatok részére (ezek gyengébbek), szintén külön emberi fogyasztásra (ez 1500 gaussos), és létezik ipari felhasználásra készített Pi-víz, amely 4500-5500 gaussos. (A gauss a mágneses indukció mértékegysége).

Kispál László elmondta, a vásárlók a Pi-vizet 50 Ft/liter áron, az oxigénes, lúgos Pi-vizet 90 Ft/ liter áron vihetik haza. 30 liter fölött pedig kedvezmény jár: 5 Ft literenként. Irodák is rendelhetnek: 19 literes gallonban, ennek cseréje ingyenes, ha szeretnének próbát tenni ezzel a csodálatos vízzel.

Az Élet Forrása Biocentrum Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út 54. szám található, hétköznapokon 9-17 óra között tart nyitva az üzlet, de kérésre házhoz is szállítanak – csütörtökön és pénteken fél 1-től 2-ig van ingyenes házhozszállítás. Telefonon is érdeklődhetnek, és akár rendelhetnek is: 30/945-6180, illetve 62/23-96-86.

Kiskata