Kos (március 21.-április 20.)
Vissza nem térő lehetőség van kilátásban, de ehhez komolyabb összeget kellene befektetnie, amelynek sajnos nincs a birtokában. A kockáztatás a vérében van és a kihívás sem rémíti meg. Komoly számítást végezve arra következtetésre jut, hogy nem mindennap juthat ilyen jövedelemhez. Azonban tisztában van azzal is, hogy nem mindegy, hogy kitől kér anyagi segítséget.

Bika (április 21.-május 20.)
Befektetési érzéke rendkívül jó, ügyesen forog a pénzvilágban és köt akár nagyszabású üzletet is. A pénzhez való viszonyára a józanság és megfontoltság jellemző. Ezeket a tulajdonságait szeretné a sors egy jó üzleti lehetőséggel megjutalmazni, de a türelmét is próbára akarja tenni. Ne kapkodjon, hamarosan eljön az idő, amikor meg kell tennie a szükséges lépéseket.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Tisztában van vele, hogy a helyzete nem a legfényesebb, de nem adja fel. Igyekszik nem elkeseredni, mert azzal nem segít, csak rosszabb hangulatba kerülne. Minden követ megmozgat, hogy kilábaljon és ennek meg van is a reális alapja. Hamarosan az égiek a segítségére sietnek, és a kitartását megjutalmazzák. A mostani gondjai pedig már csak egy rossz álom lesz.

Rák (június 22.-július 22.)
Csendes boldogság várja a szerelemben, igyekszik a párja kedvére tenni. Ragaszkodása viszonzásra talál és ez gyógyír a lelki sebeire. Utóbbi időben egy családtagjától rengeteg sérelmet kellett elszenvednie, és ezt idáig nem volt képes megemészteni. Szokásától eltérően nem képes megvédeni magát, ezért minden kellemetlen megjegyzés, pontosan a szívébe talál.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Anyagi vitába keveredhet, mert nem volt eléggé elővigyázatos. Nem a pénz visszaadásán megy a vita, hanem a pontos összeggel nem ért egyet. Mielőtt nagyvonalúan a zsebébe nyúlna és a kért összeget odaadná, gondolja át még egyszer a helyzetét. Szerencsére van írás, amivel bizonytani tudja az igazát, akkor meg kár szórnia a pénzét. Inkább ne kössön üzletet többet vele.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Erősen foglalkoztatja egy új kapcsolat lehetősége, de még csak gondolatban. Óvatos, mert nem szeretné megégetni magát, hiszen valójában még alig ismeri. Félelmének oka, hogy mindent összehordanak az ismerősei a jelöltjéről, és természetesen nem pozitív értelemben. Még mielőtt megnyitná a szívét, némi időre van szüksége, hogy biztosra mehessen és kiderüljön az igazság.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Eredményei önmagukért beszélnek, s ezt a főnöke is tudja, de mégis úgy tesz, mintha nem venné észre. Vagy inkább nem akarja, mert akkor a jutalomosztásnál mélyebben kellene belenyúlni a zsebébe. Talán nem tudja, hogy mit tegyen, de annyi biztos, hogy már ne menjen el szó nélkül a probléma mellett. Akár kenyértörésre viszi a dolgot, akár nem, hamarosan lépnie kell.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A lehetetlen szó ismeretlen a számára, s ez a kitartás és küzdőkészség viszi mindig előre az életben. Sohasem adja fel, bár nem egyszer mindent elölről kell kezdenie. Ezért most se keseredjen el, vagy forduljon vissza, ha már elindult az úton. Lehetséges, hogy nem lesz könnyű, sőt rendkívül göröngyös lesz az út, de végül az eredmény kárpótolja majd a fáradozásáért.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Visszafogott és gátlásos a szerelemben, pedig most kellene a legnagyobb fordulatszámra kapcsolnia, ha szeretné végleg meghódítani kedvesét. Tüzes jegyű Nyilas általában könnyen ismerkedik és fejezi ki az érzelmeit és fontosnak tartja a szexualitást is. Most azonban olyan nagy a tét, hogy az erős érzelmeitől szinte megbénul, mert nem szeretné ezt a kapcsolatot elrontani.

Bak (december 22.-január 20.)
Szinte szárnyakat kap, mert olyan megbízáshoz jut, amire régóta áhítozott. Most végre kiteljesedhet és megmutathatja, hogy mennyire kreatív és aktív. Minden idejét most a feladata maradéktalan elvégzésére fordítja, és nem hagyja, hogy bármi is megzavarja a munkában. Még a családtagjai is szinte lábujj hegyen járnak, azért hogy csak a munkájára koncentrálhasson.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Rendkívül boldog, mert ellenőrzése alatt tartja az érzelmeit, így a külvilág nem lát az álarca mögé. Pedig egyáltalán nem biztos, hogy jó taktikát választ, ha a hűvösséget sugall, mert ezzel azt az embert is távol tartja magától, akire a szíve mélyén annyira vágyik. Túl sokat kockáztat, ha az igazi arcát nem fedi fel, és mire erre rájön már elképzelhető, hogy túlságosan késő lesz.

Halak (február 20.-március 20.)
Örömét leli az alkotásban, a művészetekben, főleg a fotózásban, a festészetben tud kiteljesedni és talál nyugalmat. Alkotás közben szinte szárnyakat kap és az érzelmeit is szívesen megmutatja, de ha csak az asztalfióknak dolgozik, akkor sohasem tudja lemérni a munkája eredményességét. Igazi sikert csak akkor könyvelhet el, ha bátran kimegy az alkotásaival a külvilágba.

Forrás: hirado.hu