-Eddig csak görkoriztam, és most először jégkorizom, de ez sokkal jobban tetszik – mondta Dömötör Roland. – Biztosan többször eljövök majd a télen – tette hozzá. – Én nem tudok korcsolyázni, és nem is szeretnék megtanulni, eléggé félek – árulta el Roland testvére, Vanessza, aki a pálya széléről figyelte bátyját. A kislány még azt is elárulta, hogy a Mikulást jött megnézni, hiszen otthon nem sikerült meglesnie. De ennek ellenére csomagot és körömkészítő szettet kapott tőle.

Az idén a Mikulásnak annyi dolga van a sok jó gyerek miatt, hogy nem engedhette meg magának az egész délutános lazítást, ezért a jégpályára az unokáját küldte, hogy tartsa a frontot a jégdiszkóban.

– Most vagyok itt először, korábban még nem korcsolyáztam – mondta a földeáki Futó Mária. – Nagyon teszik ez a sport, és szeretném megtanulni. Görkorcsolyám is van, amivel már egész jól közlekedek – tette hozzá Marcsi, aki a Mikulás korcsolyatudására is kíváncsi.

Akik fel akarták melegíteni magukat, a büfében forró teát vagy forralt bort ittak, hogy új lendületet kapjanak a következő körökhöz.

Forrás és fotó: makohirado.hu