Ez Erika Méteráru Üzletekben remek árakon, kedves kiszolgálással várnak mindenkit – derült ki a szerda délutáni Női Magazinból. Fődi Pálné Erika elmondta, hogy üzleteikben rengeteg fajta méteráru várja az oda látogatókat. Ha valaki Mikulás csizmát szeretne varrni a gyerekének, esetleg adventi zsákokat, vagy koszorút készítene, az megtalálja az alapanyagot az Erika Méterárukban.

A patchwork szerelmesei szebbnél szebb, a mostani divatnak megfelelő, pasztell színű, 100 százalékos vásznak közül válogathatnak.

Aki karácsonyi csoda-hangulatba szeretné felöltöztetni a lakását, az is térjen be nyugodtan, hiszen az ünnepi mintás vásznak mellett a szolidabb, ámde elegáns anyagok is megtaláhatók.

Fődi Pálné Erika elmondta, üzleteikben kedves kiszolgálással és magas szakmai hozzáértéssel várják a kedves vásárlókat, hiszen eladóik stílustanácsadói tanfolyamot végeztek, így bárkinek segítségére tudnak lenni a megfelelő anyag, minta és fazon kiválasztásában.

A méteráru ünnepel, hiszen idén 25 éves. És, hogy felzárkózzon a gyorsuló világhoz, már interneten is elérhetőek, hiszen online vásárlással is segítik a vevőket. Kiváló minőségű, vegyszermentes spanyol méteráruk közül lehet otthonról böngészni.

Az Erika Méteráruk elérhetők a Táncsics Mihály utca 30. szám alatt (telefon: 62/236-978), a Teleki utca 27. szám alatt (telefon: 62/245-052) is megtalálhatók. Nyitva tartás: Táncsics M. u.: H-P: 8-13, 14-18—ig, a Teleki u.: 8-12, 13-17—ig.

A weboldal elérhetősége:

www.erikameteraru.hu

Bodrogi Klára