Egészen eddig ő, az egykori Spice Girls lány, Geri Halliwell és Rita Ora fej-fej mellett 4-4 listavezető dallal bírt az Egyesült Királyságban, vasárnap azonban, a ma már Cheryl Fernandez-Versini néven ismert brit énekesnő újabb dala került a BBC Radio 1 listájának élére és ezzel rekordot döntve meg is előzte kolléganőit.

A hölgy korábban Cheryl Cole néven énekelt, a Girls Aloud nevű lánycsapatban, majd szólóban is, nyáron azonban hozzáment egy francia restaurátorhoz, Jean-Bernard Fernandez-Versini-hez, így történt a névváltoztatás.

Az énekesnő szólóban korábban négy dallal került a lista élére, 2009-ben a Fight For This Love-val, majd a Promise This (2010), a Call My Name (2012) és a Crazy Stupid Love (2014) lett éllovas, igaz csak az első dalnak sikerült a következő héten is az élen maradnia. Most pedig az I Don’t Care is az első helyen nyitott.

A brit szóló énekesnők között tehát Cheryl rekordot döntött, viszont az énekesnők között még van hová kapaszkodnia, hiszen Madonna 13 dallal, míg Rihanna 8 slágerével ugrott a listák élére.

Cheryl Fernandez-Versini új dala már a Rádió 7-ben is hallható, a héten a toplistánk 2. helyén kapott helyet.

szcs