Egy új otthon megválasztásakor nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mit is szeretnénk valójában. Nem elég azonban ha csak terveink, álmaink vannak, azt is mérlegeljük, hogy azok mennyire reálisak. Ne akarjunk olyasmit, amit nem érhetünk el, azonban egy jó alapot nyújthatnak azok a dolgok, amiket meg is tudunk valósítani. Molnár Attila a Fair-M Ingatlanközvetítő Iroda tulajdonosa azt tanácsolja, első körben döntsük el, mit is szeretnénk pontosan.

A magáház több gondoskodást igényelhet, tudnunk kell, mire vágyunk. Ha csendes környezetre, akkor érdemes olyan környéken nézelődni. Az sem mindegy, hogy egyedül élünk vagy családdal. Aki magányra vágyik és egyszerűségre az beérheti egy kisebb lakótelepi lakással is. Más nyüzsgő családi házat szeretne.Tájékozódjunk róla, milyen állapotban van az ingatlan, érdemes már az első lépéseknél szakember tanácsát kérni. A Fair- M Ingatlanközvetítő Irodában ez ingyenes. Tudnak segíteni már a kezdeti lépésekben, a tervezésben.

Ha eladni szeretnénk meglévő ingatlanunkat, akkor is bátran kereshetjük az irodát, aminek a megyében profin kiépített kapcsolati és hirdetési rendszere van. Javasolt egy tisztasági festés eladás előtt- mondta a szakember. De nagyon fontos, hogy nem azért, hogy a hibákat elrejtsük, hiszen az egyik alapelvük az őszinteség, és a korrekt tájékoztatás, csak így tudnak hitelesen dolgozni. Az  elmúlt fél évben újra megerősödött az ingatlanpiac, ezt ők is tapasztalják. Eladásnál felmérik az ingatlan állapotát, mérlegelnek és szakmai tanácsokkal tudnak segíteni a megfelelő ár kialakításában is.

A Fair-M Ingatlaniroda teljes körű szolgáltatással várja az ügyfeleket, akár eladni vagy vásárolni, akár bérbe adni vagy bérelni szeretnének lakást, házat; keressék bizalommal a Fair-M Ingatlanirodát Hódmezővásárhelyen, a Szántó Kovács János utca 102. és Kinizsi utca 21. szám alatt, illetve Szentesen, a Horváth Mihály utca 13/A. alatt, interneten pedig, a megújult www.fair-m.hu címen.

Major Zsuzsi