Az orvosok is azt javasolják, hogy napi két liter folyadékot fogyasszunk, ebben a melegben meg különösen fontos a víz – emelte ki vendégünk. Csikós Sándor felhívta a légkondicionáló használók figyelmét a megfelelő hőmérséklet kiválasztására, hiszen ha túl hidegre állítjuk, könnyen megfázhatunk. Ha hosszabb útra indulunk, akkor érdemes azt még a hűvösben megtenni. Azonban, ha erre nincs mód és légkondicionáló sincs az autóban, akkor árnyékoljuk be azt.

A motorosok testi épségük érdekében a hőség ellenére is viseljenek védőruházatot, hiszen eséskor ez jó szolgálatot tesz. Ezt Csikós Sándor a saját bőrén is megtapasztalta, hogy akár egy kis robogó is okozhat sérüléseket, ha nem tesszük meg az óvintézkedéseket. A bukósisakok ma már jól szellőznek, így nem kell a hőgutától tartanunk.

Szabó Zoltán, a Driver – Hood Autósiskola diákja tehergépkocsi tanfolyamra jár, és már túl van a KRESZ vizsgán. Műsorunkban elmondta, a Rádió 7 műsorából értesült a lehetőségről és később kiderült, hogy személyes ismeretség is van. A tanfolyammal nagyon elégedett, nem tud rosszat mondani rá. Csikós Sándor kifejtette, egy nagyon profi oktatógárdát sikerült összeállítani. A tanfolyamok intenzívek, kis létszámúak.

A következő tanfolyamok vizsgái augusztus elején, illetve a végén lesznek. Az oktatás a Rárósi utca 116 száma alatt folyik két jól felszerelt tanteremmel, és a városban egyedüliként saját tanpályával rendelkezik. Akinek bővebb információra van szüksége, keress a Driver Hood Autósiskolát, Hódmezővásárhelyen a Rárósi utca 116 szám alatt. Telefonszám: 62/ 239-663. Email cím: driver@invitel.hu Csikós Sándor mobiltelefonszáma: 30/205-07-47.

Nagy Ágnes