A vásárhelyiek elsősorban az utánpótlás kategóriákban arattak sikert, ezek közül is kiemelkedik Kisházi Emma 10 éves lányok közt szerzett második helye, valamint ifj. Kisházi Gábor a 12 éves fiúk közt nem talált legyőzőre.

Békés megyében is arattak a Hód-Mentor SE versenyzői

Szabadkígyóson, gyönyörű környezetben, a Wenckheim-kastély parkjában rendezték meg első alkalommal a Szabadkígyós-Kupát. Hódmezővásárhelyt a Hód-Mentor SE tájfutói képviselték, akik ismét bizonyítottak. Sikerüket mutatja, hogy minden színű éremből sikerült hozniuk egyet-egyet. Kisházi Emma a 10 éves lányoknál harmadik helyen ért célba, Zsótér Márta a felnőtt nők közt nagyszerű futással második helyet szerzett, míg Kisházi Gábor a felnőtt férfiak mezőnyében nem talált legyőzőre.

Tázláron vitézkedtek a vásárhelyi tájfutók

Április elsején Tázláron rendezték meg a tájfutók Dél-magyarország Kupáját. Rendkívül szeles időben, technikás pályákon mutatták meg a vásárhelyiek, hogy idén számolni kell velük. A legfiatalabb, 10 éves lányoknál Kisházi Emma erős mezőnyben a második helyen végzett, a 12 éves fiúknál ifj. Kisházi Gábor minimális különbséggel a dobogó második fokára állhatott fel. Kisházi Gábor meglepetésre 4. helyen ért célba a legerősebb férfiaknál, míg a népes felnőtt női mezőnyben Kisháziné Zombory Erika egy bronzéremmel térhetett haza.

Forrás: Németh Zsuzsanna