Az íjász bált március 17-én rendezték meg, mely 19 órakor vette kezdetét a mártélyi Faluházban. Az bálra íjász kellékekkel díszítették fel a termet, sőt az est folyamán projektor segítségével képeken mindenki megismerhette az egyesület versenyzőit, illetve a megjelentek láthatták, hogy merre jártak az elmúlt évben.

2011-ben nagyon eredményesek voltunk – mondta Váczi Erika, akitől megtudtuk, hogy több Európa bajnokságon, országos versenyen és Grand Prix sorozaton is dobogón végeztek versenyzőik. Ezt az eredményességet szeretnék megőrizni az idén is. A verseny szezonig már nem is kell sokat várniuk, ugyanis április 9-én veszi kezdetét az évad, majd attól kezdve két-három hetente mindig van valamilyen verseny, melyen megmérettetik magukat.

Az egyesületnél jelenleg 30 fővel dolgoznak, akik között gyerekek, felnőttek egyaránt megtalálhatóak. Van most egy-két új versenyzőnk, őket szeretném, ha dobogó közelbe kerülnének a versenyeken, míg a többiektől pedig azt várom, hogy folytassák ott, ahol abba hagyták legyenek továbbra is ilyen eredményesek – számolt be az idei célokról az elnök.