Kovácsné Rostás Erzsébet, a Székkutasi Olvasókör elnöke elmondta: a vetélkedő része annak a sorozatnak, amelyet a település megalakítója születésének százötvenedik évfordulójára szerveztek.

A Csapatok Szenti Tibor Gregus Mátéról írott munkáját használhatták a felkészüléshez, valamint a Kutasi Élet adatgyűjteményéből szerezhettek információkat. A játékot Tembel Tibor, a Gregus Máté Általános iskola igazgatója vezette, és az eredmények szerint a hazai pálya előnyével a Mozgáskorlátozottak Székkutasi Szervezete élt jól, akik az első helyet szerezték meg. A második helyen a Cinkusiak Baráti Köre végzett, a harmadik a Sóshalmi Olvasókör csapata lett, míg a negyedik helyet a szervező Székkutasi Olvasókör tudhatja magáénak.

Imre Pál, a végül harmadik helyen végzett sóshalmi csapat vezetője, az olvasókör elnöke elmondta: ők is szerveztek vetélkedőt, amelyen szívesen látták a kutasiakat, és egyébként is szívesen vesznek részt vetélkedőkön, ahol jó hangulatban telik az idő a többi civil szervezettel.

Arnay

Megosztom! |