A műhelyben minden karosszéria javításhoz szükséges eszköz megtalálható, illetve az épületben egy fényezőműhelyt is kialakítottak, ez azt jelenti, hogy egy ajtón bemegy a törött, sérült autó, majd néhány nappal később egy hibátlan jármű hajt ki. Így egy helyen mindent megoldhatunk. A munkálatokat az egy-két héttel ezelőtt érkezett huzatópad is segíti árulta el vendégünk.

Ha az autó a saját lábán gurul a műhelybe, akkor valószínűsíthető, hogy nincs olyan nagy probléma. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor autószállítóval elmennek a járműért Csongrád megye területén bárhová.

Ludescher Ádám a horpadásjavító rendszerről is beszélt, melynek lényege, hogy fényezés nélküli technológiával lehet a kisebb horpadásokat kijavítani néhány ezer forintból, úgy, hogy a munka elkészültével a tulajdonos biztosan nem jön rá, hogy hol volt a problémás felület.
A karosszéria és a fényezés mellett sok minden mással is foglalkoznak a szalonban. Az új és használt autók értékesítéstől kezdve a szervizelésen át a műszaki vizsgáztatásig.

A fiatal autók esetében nem csak magára az autóra, motorra és az elektromos berendezésekre van garancia, hanem a karosszériára és a fényezésre is. A fényezésre általában 2-3 évet, míg a karosszériára 6-12 évet vállalnak. Azonban, ha olyan műhelyben javíttatják a járművüket, ami nem felel meg a gyártó előírásainak, akkor az átrozsdásodás elleni garancia elvész figyelmeztetett a szalonvezető.

Ha vendégünktől Ön is kérdezne, megteheti Hódmezővásárhelyen, a Szántó Kovács János utca 178. szám alatt vagy érdeklődhetnek telefonon, a 62/535-700-as számon, illetve Szegeden, a Dorozsmai út 9. szám alatt, telefonszám: 62/551-700. Olasz Mónika