Feldíszített folyosók, osztálytermek, virággal egyensúlyozó szülők, rokonok és barátok fogadták a búcsúzásra érkezőket a középiskolában. Az intézményben kilencvennyolc elegáns és csinos fiatal várta, hogy átlépjék a felnőtté válás egyik utolsó kapuját. A végzősök 10 óra után a négy osztályfőnök, Hézső Zoltánné, Rácz Richárd, Márton Miklósné és Orbánné Lénárt Henriett vezetésével járták körbe az iskola folyosóit és termeit, majd a Mária Valéria utcán keresztül érkeztek meg a Balogh Imsi Arénába.

Az eseményen díjakat is átadtak, amelyeket a négy búcsúzó osztályból húszan vehettek át. Oklevéllel és könyvvel gazdagodtak azok, akik kiemelkedő eredményt értek el, akik nem hiányoztak egy óráról sem, de az is jutalmat kapott, aki kiemelkedő munkát végzett az osztályközösségen belül.

Természetesen idén is átadták az Eötvös Díjat is, amit Varga Renáta 12. A osztályos tanuló vehetett át. Az utolsó két évben végig kitűnő diáknak magatartása és a szorgalma is jeles volt, amíg az Eötvösben tanult. Emellett több tanulmányi versenyen is kiemelkedő eredményeket ért el.Martonosi János