A felhívásra még több közlekedési információ érkezett a Rádió 7 szerkesztőségébe. A segítőkész, játékos kedvű hallgatók információjukkal hívhatták 06-62-533-777-es számot vagy SMS-t küldhettek a 06-30-267-77-77-es telefonszámra.

Üzenetet küldött augusztus havi nyertesünk Albert Péter is, aki Szegeden lakik, és vásárhelyre jár dolgozni. A buszon szokta hallgatni a Rádió 7-et. Nyertesünk elmondta, hogy nagyon meglepődött, hogy ő az augusztusi nyertes. Hozzátette: minden alakommal küld üzenetet, ha valami fennakadást lát az utakon, ezzel is segítve az autósokat. A nyereménynek nagyon örült, ez nem más, mint a Kutasi úti Autómosó ötezer forintos autómosó utalványa. Péter, amint megjavíttatja autóját biztos, hogy ott mossa le.

Szeptemberben is folytatódik a Rádió 7 és a Kutasi úti Autómosó közös játéka! Segítse Ön is úton levő társait! Ha bármilyen közlekedési információja van, küldjön egy SMS-t a 06-30-267-77-77-es telefonszámra, vagy tárcsázza a 06-62-533-777-et.
Ezzel már be is nevezett a Rádió 7 és a Kutasi úti Autómosó közös játékába, amely egy hónapig tart. A segítőkész közlekedők között minden hónap végén kisorsolunk egy mosóbérletet.
Szóljon, hogy szólhassunk!
Láda Eszter