Hozzávalók:

30 dkg darált sonka (a főtt sonka szeletelésénél leesett széleket használom fel)
1 tasak pörkölt Rafinéria
2 fej hagyma
4 db főtt tojás
2 db paradicsom
2 db TV paprika
20 dkg trappista sajt
2 evőkanál étolaj
1 db mirelit leveles tészta
1 teáskanál kömény

Elkészítés:
A kiolvasztott leveles tésztát 1,0-0,5 cm vastagra elnyújtjuk. Kiolajozott tortaformába simítjuk úgy, hogy a szélei kilógjanak a formából.

Kevés olajon a karikára vágott hagymát megpirítjuk, rádobjuk a darált sonkát és a pörkölt Rafinéria alappal elkeverjük. Mikor kész, hozzáadjuk a felkarikázott paprikát és paradicsomot.

A tésztára borítjuk a lecsószerű alapot, ráhelyezzük a karikázott tojásokat, és bőségesen meghintjük a sajttal. A tészta 4 fülét visszahajtjuk, összenyomkodjuk, és meghintjük egész köménnyel és reszelt sajttal.

Hideg sütőbe tesszük és kb. 200 fokon 20 percig, sütjük. Cikkekre vágott zöldségekkel díszítve kínáljuk.